Gazete Hakimiyet

Seçim startı verildi

Seçim startı verildi

Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, 31Martta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına ilçe meydanında düzenlediği mitingle start verdi. Kalabalık bir topluluğun katıldığı mitingde konuşan Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, CHP’li İBB ve Maltepe Belediyelerini eleştirdi.
AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya’nın konuşmasıyla başlayan miting alanına gelen Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Miting alanındaki kalabalığın arasına sıkışarak, vatandaşlarla görüşen Kadem Ekşi, daha sonra çıktığı kürsüde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı hedef aldı.
Maltepe halkının yerel seçimlerde tarih yazacağına inandığını dile getiren Cumhur ittifakı Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, bütün barajları beraber yıkacaklarını dile getirerek, 31 Mart sabahı sandıkları patlatacaklarını vurguladı. Maltepe’nin evladı olduğunu hatırlatan Ekşi, Süreyya Paşa plajında ve Maltepe sokaklarında simit, su sattığını söyledi. Hayatı boyunca Maltepe’den hiç kopmadıklarını dile getirerek, ilçe halkından destek isteyen Ekşi, “Düştük, kalktık, sevdalandık, evlendik. Maltepe bizim evimiz. Maltepe’nin dünü, bugünü ve geleceği için çok işimiz var. 5 yılda 10 yıllık iş yapacağız. Kuraklık dönemi yaşanılan Maltepe’yi bu kuraklık döneminden çıkartarak düzlüğe çıkartacağız. Maltepe Belediye yönetiminde tam bir akıl tutulması var” dedi.  İBB’nin çalışmalarını da değerlendiren ve verilen sözlerde durulmadığının altını çizen Ekşi, özellikle deprem konusunda tek bir adımın atılmadığını kaydetti. CHP’nin temel atmama törenleri düzenleme zihniyeti olduğunu da dile getiren Ekşi, “Bu şehir için iş yapacaksın iş, iş. Takke düştü, kel göründü. İBB sınıfta kaldı. 31 Mart sabahına kadar bunu herkese anlatacağız.” Diye konuştu.

“Maltepe duysun. 1 Nisan sabahından itibaren, ayın 15”inde Maltepe’de işaret fişeğini atacağız” diyen Ekşi, “Başta kentsel dönüşüm olmak üzere dev projeleri Maltepe’ye kazandıracağız. Bizde vaat etmek yok. Sosyal medya belediyeciliği değil, algı, manüpilasyon, şov belediyeciliği değil gerçek belediyecilikle karşınızdayız. Maltepe Belediyesi kurulduğundan beri burada görev yapanlara teşekkür ederiz ama vaat edilip yapılmayanları da anlatmak boynumuzun borcu. Maltepe Belediyesi Nikah Sarayı özel sektöre ait. Orada belediyenin resmi ve dört personeli var, o kadar. Vatandaşa da 7 bin liraya nikah kıyıyorlar. Biz nikahları Kültür Merkezi’nde bedava yapacağız.  Bir Deprem Mühendisi olarak Maraş Depremi’nde, o acıyı gördüm. 15 Nisan’da tüm kentsel dönüşümün start düğmesine basacağız. Maltepe’de depo konutlar yapacağız burada yukarıda arazimiz var. Maltepe’de 25 dönüm bir yerde, 40 dönüm bir yerde var. Belediyenin bunlardan bile haberi yok. İş bilenin kılıç kuşananın” dedi. Her mahalleye yeraltı otoparkı sözü de veren Ekşi, sokakları araç işgalinden kurtaracaklarını kaydederek, “Her mahallede kreş yapacağız. Sağlıklı, güvenlikli kreşler yapacağız.  Yatmayacağız.” Diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ