Gazete Hakimiyet

Eski Bakanlardan Rıfat Serdaroğlu’nun liderliğinde kurulan DOĞRU Parti’nin Kartal İlçe Başkanlığına getirilen Gülay Şakar, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi. Partilerinin yönetim kurulunun çoğunluğuna ilk kez siyasete giren isimlerden oluştuğunu vurgulayan Şakar, ülkesini ve devletini seven her kesin taşın altına eline koyması gerektiğini belirterek Kartal halkını Doğru Parti saflarında birleşmeye davet etti.
MİLLET İTTİFAKINA YAKINIZ
Türkiye genelinde kurulan “Çoban Ateşi”nin Doğru Parti çatısıyla siyasi arenasında yerini aldığını belirten Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar gazetecilerin de sorularını yanıtladı. Partilerinin Cumhuriyet değerleri, Hürriyet, Bağımsızlık, Laiklik, İnsan Hakları, Egemenlik ve düşünce özgürlüğünün temsilcisi olduğunu kaydeden Şakar, bireylerin yasalardan ve hizmetlerden eşit şekilde faydalanmasını, ülkenin tarihi geçmişini sahip çıkan bir parti olduklarını savundu. Doğru Parti’nin vatan bütünlüğü ve bölünmezliği gibi temel konularda ve çocukların geleceğini düşünen bir oluşum olduğunun altını çizen Şakar, “Bir kadın, bir anne olarak taşın altına elimi koymak için ilçe başkanlığını kabul ettim”dedi. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Şakar, millet ittifakına çok yakın olduklarını dile getirerek genel başkanları Rıfat Serdaroğlu’nun görüşme ve çalışmaları gerçekleştirdiğinin altını çizdi.
TÜRKİYE’NİN CESUR YÜREĞİ
Kartal’da Doğru Parti olarak iyi bir sinerji yakaladıklarını ve bayramdan sonra da siyasi çalışmalarını her alanda genişleteceklerini kaydeden Şakar, “Gerek yazılarıyla gerekse söylemleriyle söylediğinin arkasında duran Genel Başkanımız var” dedi. Kartal’da merkez sağ boşluğu olduğunu ve bunu Doğru Parti olarak dolduracaklarını kaydeden Şakar, “Özellikle gençlerimizi siyasetten soğuttular. Gençlerimizi partimiz adına geri kazanmak için çalışacağız. Her gencimizle görüşerek, kendimizi ifade ederek içimizde olmalarını sağlayacağız”dedi.
BU TARİHİ NOT ALSIN
İsim vermeden İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı’yı da sert sözlerle eleştirerek, yeni bir tartışmanın da fitilini ateşleyen Doğru Parti İlçe Başkanı Gülay Şakar, “Siyaset yapan bir ilçe başkanı bizim resmi olmadığımızı düşünmüş. 31 Mayısta göreve atandık ve 14 Haziran’da da ilçe kuruluşumuzu tamamladık. Kendisi bu tarihleri not alsın. Bundan sonra da yapacağımız çalışmaları takip etsin”dedi.
“BİZ TEKLİF ETMEYECEĞİZ”
Geçtiğimiz hafta Kartal siyasetinde gazetecilere programları izlemek ve fotoğraf çekmek karşılığında rüşvet gibi gazetecilere Kurban Bayramı ilanı teklif ederek büyük bir skandala imza atan İYİ Partilileri eleştirmeye devam eden Şakar, “Ne benden ne de yönetim kurulu üyelerimizden yapacağımız çalışmaları takip edin size reklam verelim sözlerini duymayacaksınız” diye konuştu.  İlçe Başkanı Gülay Şakar’ın basın toplantısından sonra salona gelen İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Okhan Okumuş ve Sedat Özkan’da gazeteciler ile sohbet etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ