Gazete Hakimiyet

Yerel kalkınmaya önem veriliyor

Yerel kalkınmaya önem veriliyor

Türkiye’nin gelecekte kaderini belirleyecek olan yerel seçimlere az bir süre kala Gelecek Partisi Çayırova ilçe teşkilatı sahaya inerek, çalışmalarını hızlandırdı. Aday belirleme süreci henüz sona ermeyen Gelecek Partisi’nde başkan İbrahim Fazlıoğlu başkanlığındaki partililer, Çayırova’nın her bölgesini adım adım gezerek esnaflarla buluşuyor.  Mahalle birim başkanlarının da katıldığı ziyaretlerde vatandaşlarla buluşan Gelecek Partisi Çayırova teşkilatı, esnafların da sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerini anlatıyorlar.

Halka daha yakın olma hedefi doğrultusunda gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili olarak ilçe başkanı İbrahim Fazlıoğlu, mahalle esnafıyla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi ve ihtiyaçları hakkında bilgi alıyor. Esnaf ziyareti sırasında konuşan Başkan Fazlıoğlu, “Çayırova’nın her mahallesinde, her esnafımızla bir araya gelerek onların sesini dinlemek ve ihtiyaçlarını anlamak istiyoruz. Mahallelerimizin yerel ekonomisinde kalkınma kalkanı olan esnaflarımız bizim için çok önemli. Çayırova’nın geleceğini oluşturacağımız yerel iktidarımız için; esnaflarımızın görüş ve talepleri önemlidir. Gelecek Partisi olarak nasıl daha etkili ve verimli çalışabileceğimizi değerlendiriyoruz” dedi.

“PROJELERİ VE HEDEFLERİ ANLATTI

Esnaf ziyareti etkinliklerinin, Gelecek Partisi’nin yerel yönetim anlayışının temelini oluşturduğunu belirten Başkan Fazlıoğlu, “Halkımızın nabzını tutmak, onların günlük sorunlarını anlamak ve çözüm önerilerini değerlendirmek adına esnaf ziyaretleri oldukça önemlidir. İnönü Mahallesi’ndeki esnafımızla gerçekleştirdiğimiz bu ziyaret, partimizin samimi ve katılımcı bir politika izlediğini bir kez daha gösteriyor” diye ekledi. İbrahim Fazlıoğlu, esnaf ziyareti sırasında hemşehrileriyle birebir diyalog kurarak, Gelecek Partisi’nin projeleri ve hedefleri hakkında da bilgi verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ