Gazete Hakimiyet

Kartal Belediyesi Meclis Üyelerinden Haydar Göksoy ile Nizamettin Altıntaş, AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylığına başvurdular. Birlikte ilçe binasına gelen Göksoy ile Altıntaş başvuru belgelerini ilçe Başkanı Nimet Gündoğdu’ya teslim ettiler.
31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Kartal Belediye Meclisi’nin başarılı iki ismi Haydar Göksoy ile Nizamettin Altıntaş belediye başkan aday adayı oldu. İlçe binasında partililerin de katıldığı toplantıda belgelerini teslim ettikleri ilçe başkanı Nimet Gündoğdu Kartal’ı yeniden eser ve AK Parti belediyeciliğine kavuşturacaklarını söyledi.
İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, şimdiye kadar 8 kişinin aday adaylığı başvurusu yaptığını belirterek, “Bu bir hizmet ve bayrak yarışıdır. Genel merkezimiz tarafından atanacak olan adayımızın arkasında saf tutarak partimizi Kartal’da iktidar yapmak için çalışacağız. Kartal AK Parti’nin eser belediyeciliğini hak ediyor. Hemşehricilik mantığından uzak, dökmeden, kırmadan, kırılmadan, küsmeden partimizin başarısı için çalışacağız” dedi.
Aday adaylarından Haydar Göksoy ise konuşmasında, “Geçmişi saygı, geleceğe güven sloganıyla yola çıktım. Kartal 15 yıldır AK Parti belediyeciliğinden uzak kaldı. İlçemizin makus talihini değiştirmek için göreve talip oldum” diye konuştu. Diğer Belediye Başkan aday adayı Nizamettin Altıntaş ise 31 Martta Kartal’da büyük değişimi göreceklerini söyledi. Kartal sevdalısı olduğunun altını çizen Altıntaş, “Yapmak istediğimiz, Kartal’a kazandırmak istediğim eserlerimiz var. Daha yaşanılır bir kent için Belediye Başkanlığına talip oldum. 1877 yılında belediye statüsüne kavuşan, içinden 5 tane ilçe çıkaran Kartal bu ilçelerin bile gerisinde kaldı. 485 bin kişinin barındığı bir yuva olan Kartal’ın sorunlarını biliyor ve çözümü noktasında çalışacağız. CHP’li Kartal Belediye yönetimi 15 yıldır kendisine verilen yetkiyi kullanamadı. Halkımızdan yetkiyi aldığımızda, Kartal’a hizmet rüzgarını yeniden estireceğiz” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ