Gazete Hakimiyet

KARTAL’DA “AYDIN” ADAY ADAYI
Önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Parti’de ilk Belediye Başkan aday adaylığı gerçekleşti. İş insanı Aydın Yavuz Belediye Başkan aday adaylığı belgelerini Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu’ya teslim etti.
AK Parti’nin her kademesinde görev yapan Kartal’ın sevilen iş insanlarından Aydın Yavuz, Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. İlçe Başkanlığına belgelerini teslim ettikten sonra, basın toplantısı düzenleyen Yavuz, 2009 yılından beri Karanlığa gömülen Kartal’ın 2024 yılı Mart ayı itibari ile aydınlığa kavuşacağını vurguladı.
CHP’NİN KÖTÜ İZLERİ SİLİNECEK
Açıklamasında CHP’li Kartal belediye yönetimini eleştiren AK Parti Belediye Başkan aday adayı Aydın Yavuz,
ara geçmişin izlerini projelerimizle çok kısa sürede sileceklerini söyledi. Tarihi 6. asrın başlarına dayanan Kartal’ın her yönüyle bir kent olamadığını vurgulayan Yavuz, Anadolu yakasının en önemli ilçelerinden biri olmasına rağmen Kartal’ın tarih, turizm, ekonomi, Kültür, spor ve ticari olarak istediğini elde edemediğini söyledi. Kartallıları özlemini çektiğini hayallerindeki ilçeyi inşa etmek istediğini kaydeden Yavuz, ” Kartallar yüksek uçar, benim en büyük hedefim yapacağımız hizmetlerle Kartal’ımızın çıtasını en yükseğe çıkartmak olacak. 2009 yılından beri Kartal ilçemize sağlıklı bir hizmet yapılmamıştır. Yıllardır yaşadığım Kartal’da hemşerilerimin hayatını kolaylaștıran ve yaşanabilir bir Kartal’a kalıcı hizmetlerimiz olsun diye aday adayı oldum. Benim amacım Bugüne kadar
Yapılamayan ve hayal dahi edilemeyen hizmetleri gerçekleştirerek İlçemizi hak ettiği konuma getirmek ve kalıcı izler bırakmak için aday adayı oldum” diye konuştu.


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ