Gazete Hakimiyet

GENEL MERKEZ KARARINI VERDİ

GENEL MERKEZ KARARINI VERDİ

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, Mayısta yapılacak olan seçimler öncesinde milletvekili aday adaylığı için görevini istifa etti. Boşalan İlçe Başkanlığı koltuğu için Fikret Polat, Muhammet Bektaş, Zeki Karaismailoğlu ve Nimet Gündoğdu ile Haydar Göksoy talip oldular. AK Partinin Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve ana kademe yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla temayül yoklaması yapıldı.
ANKARAYA ÇAĞIRILDILAR
Adaylardan Muhammet Bektaş, Haydar Göksoy ve Fikret Polat Genel Merkeze çağrıldı. Yapılan görüşmelerin ardından Genel Merkez dün gece yarısı Nimet Gündoğdu’yu Ankara’ya çağrıldı. Bugün yapılan görüşmeler sonrasında akşam saatlerinde kararını veren AK Parti Genel Merkezi Kartal ilçe başkanlığı mazbatasını yönetim kurulu ve teşkilat başkanlığı görevini yürüten Nimet Gündoğdu’ya verdi.
Nimet GÜNDOĞDU Kimdir?
1964 yılında Ağrı’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Kartal’da Yükseköğrenimini İstanbul Gedik Üniversitesi Mekatronik bölümünde tamamladı. Kurucusu olduğu Şirket’te yönetim kurulu başkanlığı yapmaktadır. AK Parti ailesine 2002 yılında katıldı. Partimizde 2004 yılında yedek yönetim kurulu üyeliği yaptı ve 2009 yılında Meclis üyesi Adayı oldu. 2014 yılında gerçekleşen 5.Olağan Genel kurulda ise Ana kademe İlçe Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. İnsan Hak’larından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 7. Olağan Genel Kurulda Yönetim kurulu üyeliğine seçildi. 7. Dönem Kartal İlçe Teşkilat Başkanlığı görevini yürüttü. Bir çok Dernek ve Spor kulüplerinde görev aldı. 54 yıldır Kartal’da ikamet etmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ