Gazete Hakimiyet

Yönter sert sözlerle eleştirdi

Yönter sert sözlerle eleştirdi

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Birinci Bölge Milletvekili adayı İzzet Ulvi Yönter, Çekmökey’de muhtarlar ve gazeteciler ile bir araya geldi.
MHP Çekmeköy İlçe Başkanlığının organizasyonuyla düzenlenen toplantı’ya Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt, bölge milletvekili adayları ve bölge muhtarları ve çok sayıda partili katıldı. Bir başka program için MHP’nin toplantı düzenlediği binaya gelen eski başbakan Binali Yıldırım’ın da sonradan katıldığı toplantıda konuşmacılar Millet ittifakına yüklendi.


CUMHURİYETTEN HESAP SORACAKLAR
MHP Genel Başkanı İzzet Ulvi Yönter, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin ikinci yüzyılının geleceği için çok önemli olduğunu söyledi. Millet ittifakına yüklenen Yönter, milletin Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanları Devlet Bahçeli’den vaz geçmeyeceklerinin altını çizerek millet ittifakının seçilmesi halinde Atatürk ve Cumhuriyet ile hesap soracaklarını söyledi. “Geleceğe, istiklale, istikbalimize sahip çıkmak zorundayız diyen Yönter, “Zillet ittifakı yanlarına aldıkları HDP ile aksi halde Türkiye’den, Atatürk’ten, Cumhuriyetten hesap soracaklar. Yalan, riya ve aldatma varsa, bunlarda. Bunlar milletimizin gelecek umutlarıyla oynuyor. Bunlar Türkiye‘yi zillete düşürmek istiyor. Türkiye neyi başarsa ortak olmuyorlar. Bundan sevinmiyorlar. Pervin Buldan ne diyorsa Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener onu tekrar ediyor. AK Parti’yle MHP’ye verilecek her oy, PKK’ya sıkılmış kurşun’ diyorlar. Doğrudur, doğru söylüyorlar.” dedi. Meydanlarda attıkları sloganlar ile Türk halkının yüreğini yaktıklarını vurgulayan MHP Genel Başkanı İzzet Ulvi Yönter, “Meydanlarda Kana kan, dişe diş, intikam, intikam diye bağırıyorlar. Bunlar hangi kandan, hangi dişten, hangi intikamdan bahsediyorlar. Kimden intikam alacaklarını düşünüyorlar. Bir terörist çıktı, Kılıçdaroğlu kazanmazsa Türkiye’de savaş çıkar diyor. HDP’nin söylemleri ile Kılıçdaroğlu’nun söylemleri aynı”dedi. Konuşmasında Türk milletinin bedduasının millet ittifakının yakasını bırakmayacağını da belirten Yönter, ” Türkiye’yi heba edemeyiz. Sandıklara sahip çıkmak zorundayız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ