Gazete Hakimiyet

“ŞİZOFREN” SUÇLAMASI

“ŞİZOFREN” SUÇLAMASI


CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında bir süredir ortaya çıkan kriz gün geçtikçe büyüyor. Adı Cumhurbaşkanlığı adaylığında sık sık geçen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bir süredir arası açık olan Canan Kaftancıoğlu’nu dövmek için İstanbul İl Başkanlığını bastığı iddia ediliyor.
ADAYLIĞINA KARŞI
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun millet ittifakından Cumhurbaşkanlığı adaylığı konuşan ve sık sık adı gündeme gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na karşı çıktığı öğrenildi. İlk günlerde aralarından su sızmayan Kaftancıoğlu ile İmamoğlu arasına seçimlerin yaklaşması ile birlikte kara kedi girdi.
“GİT BAŞKANLIĞINI YAP”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD ve İngiltere gezilerinin hüsranla sonuçlandığını öne sürdüğü belirtilen Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı noktasında İYİ Partinin de desteği ile yakın çevresine kendisinin de var olduğunu sürekli olarak seslendirmeye başladı. Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında parti içinde adaylık noktasında gizli bir çekişmenin yaşandığı da öğrenildi. İmamoğlu’nun da bir süre önce İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na “

Benimle misin yoksa Kılıçdaroğlu ile mi?” diye sorduğu ve karşılığında ise “Bu partinin genel başkanı da yönetimi de belli. Adayın kim olacağı, nasıl belirleneceği belli. Sen git önce belediye başkanlığı yap. Bu işlerle uğraşma.”dediği ortaya çıktı.
KAFTANCIOĞLU “İMAMOĞLU ŞİZOFREN”
CHP içindeki kavga son olarak İl Başkanlığının İl Divan Kurulu toplantısında yaşandı. Toplantıda İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef alarak, hırsını yenemediğini, bir “şizofren” gibi davrandığını söyledi. İl Divan Kurulunda bulunan Ufuk İnan’ın akrabası olan İmamoğlu’na Kaftancıoglu’nun bu sözlerini iletti.  
SİNİRLENEREK İL BAŞKANLIĞINA GİTTİ
Kendisine yönelik şizofren sözleri üzerine sinirlenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kurmayları ile birlikte İl Başkanlığına gelerek Canan Kaftancıoğlu’nun odasını bastığı iddia ediliyor. İmamoğlu’nun gerçekleştirdiği baskın öncesinde Kaftancıoğlu’nun kısa bir süre önce il başkanlığından ayrıldığı ve ikilinin karşı karşıya gelmediği belirtildi.


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ