Gazete Hakimiyet

Pazarspor’u gözüne kestirdi

Pazarspor’u gözüne kestirdi

3. ligin Kartal temsilcisi Kartal Bulvarspor hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Pazar spor maçının hazırlıklarına başladı.
Geçtiğimiz haftayı Amasyaspor yenilgisiyle kapatan Kırmızı Beyazlı ekibin Teknik direktör Dündar Denizhan, antrenman öncesinde futbolcularla kısa bir toplantı düzenledi.  Antrenman sonrasında gazetemizin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Dündar Denizhan, bundan sonraki maçlarda daha iyi olacaklarını dile getirerek hafta sonu oynayacakları Pazarspor karşısında elde edecekleri galibiyet ile yükselişe geçeceklerinin de altını çizdi.


Ligin 5 haftasını değerlendiren teknik direktör Dündar Denizhan, sakatlıkların bir türlü yakalarını bırakmadıklarını söyledi. Son oynadıkları Amasyaspor maçına sakat olan Oğuz, Anıl, Gökhan’dan yoksun olarak sahaya çıktıklarını dile getiren Denizhan, “Özellikle ikinci yarıda çok gol pozisyonuna girdik. Ancak beklediğimiz golü atamadık. Maçı izleyenler keyifli bir maç izlemelerine rağmen üç puanı rakibimize kaptırdık” dedi.
Ligin diğer maçlarını da tek tek analiz eden Teknik Direktör Dündar Denizhan, “Ligin ilk haftasında kendi sahamızda Efeler 09 ile karşılaştık. İlk yarı kötü oyun oynamamıza rağmen ikinci yarıda baskın bir futbol ortaya koyduk. Geçen yıl 2. lige çıkmak için Play-Off oynayan Efelerspor ile 1-1 berabere kaldık.  İkinci haftayı bay takım olarak geçiren takımımız deplasmanda iyi oyunumuz ile Hacettepe’yi deplasmanda yendik” dedi. Hafta ortasında oynadıkları Türkiye Ziraat Kupası maçında ilk defa profesyonel maça çıkan bir takım ile Karabükspor ile mücadele ettiklerini dile getiren Denizhan, “İki kez yenik duruma düşmemize rağmen oyunu bırakmadık, mücadelemizi sürdürdük. Normal süresi 3-3 biten bu maçın uzatma dakikalarında yediğimiz golle mağlup olarak kupaya veda etmek zorunda kaldık. Hemen ardından oynadığımız Sapancaspor ve Eynesil spor maçlarında tutuk bir futbol sergiledik. Sonuçta mağlup olduk” dedi. Futbolun skor oyunu olduğunu dile getiren Denizhan, “Maçlarımızda sakat olan futbolcularımızın sakatlıklarını hissettik. Ancak bunlar bizim için mazeret olmamalıdır. Önümüzdeki Pazar maçına bakıyoruz. Bu maçı kazanmaya kilitlendik. Futbolcularımızla birlikte en iyi sonucu almak için antrenmanlarımızı yoğunlaştırdık. Takımıma güveniyorum. Grubumuzun en genç takımıyız. Bizden 4-5 kat daha fazla bütçeyle kurulan takımlar ile aramızda çok fazla bir puan farkı bulunmuyor. Pazarspor maçı bizim için ligin başlangıcı olacağına inanıyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ