Gazete Hakimiyet


3.Lig 2. gurup ekiplerinden Bulvarspor Basın Sözcüsü Korkut Nadir, Kartallı sporseverleri Mimar Kubilay Köse stadına davet ederek, ligde  fırtına gibi esen bir takım seyredileceğini söyledi.
Hasan DEMİR
Bölgesel Amatör Küme’de şampiyon olarak 3. lige çıkan ve Kartal’ı profesyonel ligde temsil eden Bulvarspor’da lig heyecanı başladı. 4 Eylül’de Ayvalık Belediyespor ile deplasmanda oynayacakları 3.lig 2. gurup maçıyla lige başlayacak olan Kartal Bulvarspor, semt sakinlerinden destek istiyor.
Kartallı sporseverleri tribünlere davet eden Bulvarspor Basın sözcüsü Korkut Nadir, ligde başarılı bir grafik çizeceklerini dile getirerek, en büyük gücü Kartal halkından alacaklarını ifade etti. Şampiyon oldukları Bölgesel Amatör Küme liginde elde ettikleri başarıyı 3.ligde de göstereceklerini kaydeden Nadir, “Lige  deplasmanda oynacağımız Ayvalık Belediyespor maçı ile merhaba diyeceğiz. İlk maçımız deplasmanda olacak. Geçen sene olduğu gibi bu yılda başarılarımızın üzerine yeni başarılar koyarak yola devam etmek en büyük amacımızdır. 3.lige iyi bir başlangıç yaparak, iyi bir periyot yakalamak istiyoruz. Takımımızda bizlerde çalışıyoruz” dedi.
İYİ BİR HAZIRLIK DÖNEMİ
İlk kez yer alacakları 3.lig için iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini kaydeden Basın sözcüsü Korkut Nadir, teknik heyetlerinin akademisyen bir kadrodan oluştuğunu söyledi. 2022-2023 sezonu için mali disiplinlerini
bozmadan ve yarışmacı karakterinden taviz vermeden iyi bir kadro kurduklarının altını çizen Nadir, “Kartalımızı en iyi şekilde temsil etmek amacıyla dinamik ve genç bir kadro kurduk. Her şeyiyle Bulvar sporumuz lige hazırdır. Bulvarsporumuzun tüm maçları final havasında geçecektir. Kartallıların mutlu olacakları bir Bulvarspor sahada olacak”dedi. Transfer döneminin devam ettiğini ve hazırlık maçlarında eksikliğini gördükleri mevkilere transfer yapılacağını da duyuran basın sözcüsü Korkut Nadir, “Son yaptığımız Karacabey Belediyespor karşısında elde ettiğimiz başarı gerçekten büyük önem taşıyor. Bu maçta mücadeleci bir ruhla futbol ortaya koyan futbolcularımızın neler yapabileceğini gördük. Bundan sonra gerek kendi tesislerimizde gerekse, Afyon kampında lige daha iyi bir şekilde hazırlanarak motive olacağız”dedi.
12.ADAM BÜYÜK GÜÇ
Sporda en büyük başarıların taraftarların desteğiyle alındığını hatırlatan Bulvarspor Basın Sözcüsü Korkut Nadir, Karlıktepe Mahallesi’nde bulunan Mimar Kubilay Köse stadında oynayacakları tüm maçların Kartallı sporseverlerin katılımıyla güzelleşeceğini vurguladı. Bulvarspor’un sadece yönetim kurulunun değil, şehrin takımı olduğunu kaydeden Nadir “Takımımız Kartal’ın ortak değeridir. Özellikle futbolda ilçemizin marka değerini yükseltmek için el birliğiyle Kartal halkıyla bütünleşeceğiz. Bulvarspor sadece yönetim kurulunun değil, şehrin takımıdır. Tüm şehir olarak birlik, beraberlik ve bütünlük sağladığımızda özlediğimiz başarıları elde edeceğimize inanıyorum. Çıktığımız her karşılaşmada taraftarlarımızın ve spor severlerin sinerjisiyle kazanmak istiyoruz. Taraftar oyuncular için çok büyük motivasyon kaynağıdır. Kartallıların destekleri bizim için çok önemli. Sporseverlerin bizim 12. adamımız olmasını istiyoruz”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ