Gazete Hakimiyet

Orduyu Hakem kurtardı

Orduyu Hakem kurtardı

Stad: Mimar Kubilay Köse
Hakemler: Mehmet Terece, Samet Kaya, Mehmet Polat
KINAY BULVARSPOR: Muhammed, İlker, Hasan (Ulaş), Muhammed Miraç, Görkem (M. Refik) İlyas, Halilcan (Ömer) Barışcan, Recep, Sadık Eren, Furkan
ORDUSPOR 1967 A.Ş : Ömürcan, Erdinç, Ufuk, Harun (Abdülkadir) Metin, Serhan (Cevatcan), Uğur, Bilal (Serhat) Adem (Yusuf) Memun, İsmail (Gökay)
TFF 3. Lig 2. grubun kritik maçlarından Kınay Bulvarspor ile Orduspor arasınd oynanılan karşılaşma da taraftar birer puanı paylaştı. Şampiyon adaylarından Orduspor ile Play Off oynamak isteyen Kınay Bulvarspor Kartal’da karşı karşıya geldi. 6 golün atıldığı karşılaşma da orta hakem Mehmet Terece verdiği kararlarla Kınay Bulvarspor’un galibiyetini engelledi.  
Hasan DEMİR
Türkiye Futbol Federasyonunun görevlendirdiği hakemler 3. ligin yeni takımlarından Kınay Bulvarspor’un kaderiyle oynamaya devam ediyor. Batman bölgesi hakemlerinin yönettiği karşılaşma 3 .ligin kritik maçlarından Kınay Bulvarspor ile şampiyonluk mücadelesi veren Orduspor 1967 futbolcu ve yöneticilerini çileden çıkardı. Maç sonrasında hakemler sahayı çevrelerinde oluşturulan polis barikatı ile ayrıldı.
DK: 4. Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı bu dakika da geldi. Ordusporlu futbolcuların kontraatakla geldikleri Bulvar yarı sahasında, yan hakem ofsatyt bayrağını kaldırdı. Bunun üzerine Bulvarspor defansı duraklarken, orta hakem Metin Terece maçı devam ettirdi. Orduspor’lu Metin’in ceza sahası dışından sert şutu Kınay Bulvarspor ağlarıyla buluştu. 0-1
DK. 9 Şampiyonluk mücadelesi veren Orduspor bu dakika da çok tehlikeli bir pozisyonla ev sahibi ekibin kalesini yokladı. Harun ara pasından aldığı topla Bulvarspor ceza sahasına girdi. Sol taraftar ortasında kaleci Muhammed yumrukladı. Geri dönen topa Ufuk dokunamadı.
DK. 21 Kınay Bulvarsporu yenik durumdan beraberliği sağlayan golü buldu. Orduspor ceza sahası içinde oluşan karambolde topu Hasan önünde buldu. Topa çok iyi hakim olan Hasan Ordu kalecisi Ömürcan’ı avladı. 1-1
DK 45+1 Ev sahibi ekip ilk yarının uzatma dakikasında öne geçti. Kazanılan serbest vuruşu topun başına Halilcan geçti. Önünde kurulan barajın arasından kaleyi hedef alan Halilcan’ın sert şutu Orduspor kalesiyle buluştu. 2-1
DK: 45+2 Golden sonra santra vuruşuyla başlayan konuk Orduspor beraberliği yakaladı. Kale önünde oluşan pozisyonda defansın hatasını iyi değerlendiren Uğur topu Kınay Bulvarspor ağlarına gönderdi.
İlk yarı her iki takımın attığı ikişer golle berabere sonuçlandı.
DK. 65. dakikasında öne geçiren golü buldu. Ortasahada topu alan Görkem tek başına Ordu ceza sahası içine daldı. Penaltı çizgisinin yan tarafından kaleyi gören Görkem’in yerden vuruşuna kaleci Ömürcan sadece seyretti. 3-2 76. dakika da ev sahibi ekipten Sadık Eren çift sarı karttan Kırmızı Kartla oyun dışı kalırken, kalan dakikaları ev sahibi ekip 10 kişi ile mücadele etmek zorunda kaldı. Kırmızı kartın ardından ve kaleci Muhammed’in da sakatlanması üzerine ev sahibi ekip tüm hatlarıyla kendi yarı sahasına çekildi. Karşılaşmanın son dakikasına kadar 3-2 maçı önde götüren Kınay Bulvarspor 89. dakika da Gökay’ın golüne engel olamadı. 6 gölün atıldığı karşılaşmada taraflar puanları paylaştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ