Gazete Hakimiyet

Sezon Eylül’de başlıyor

Sezon Eylül’de başlıyor

2023-2024 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Grupları Kura Çekimi, Ankara JW Marriot Oteli’nde düzenlenen TFF Genel Kurul Toplantısı sonrasında yapıldı. 3. ligde Kartal’ı temsil eden Bulvarspor’un gurubu belli oldu.
TFF Yönetim Kurulu üyesi Volkan Can’ın katıldığı kura çekimi, Lig Yönetimi Direktörü Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirildi. Kura çekimine kulüp başkan ve temsilcileri katıldı. TFF 3. Lig’de ise sezon, 9-10 Eylül 2023 tarihlerinde oynanacak olan müsabakalar ile başlayacak ve normal sezon 27 Nisan 2024 tarihinde sona erecek. 4 Mayıs 2024’de sona erecek olan TFF ikinci liginde ise yeni sezon 26 Ağustos’ta oynanılacak olan maçlar ise start alacak.
İKİNCİ GRUPTA YER ALDI
Bölgesel Amatör Küme liginde şampiyon olduktan sonra geçtiğimiz sezon ilk defa 3. ligde mücadele eden ve Kartal’ı temsil eden Kınay Bulvarspor’un da gurubu kura çekiminde belli oldu. Bu sezonda 2. gruba düşen Bulvarspor güçlü rakipleri karşısında şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanıyor. 8 Temmuz’da Genel kurula gidecek olan Kırmızı Beyazlıların yer aldığı 2. gurupta Kelkit Belediye, Amasya, Anadolu üniversitesi spor, Batman Petrol, Efeler 09, Elazığ, Ergene Velimeşe, Eynesil Belediye, Hacettepe 1945, Karşıyaka, Pazarspor, Sapanca Gençlik, Silifke belediye ve Turgutluspor yer aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ