Gazete Hakimiyet

Şile Yıldız’ı 3-2 yendi

Şile Yıldız’ı 3-2 yendi

Bulvarspor 7. hazırlık maçında deplasmanda Şile yıldızspor ile karşı karşıya geldi. 2-0 yenik duruma düşen Kırmızı Beyazlı Kartal ekibi son 25 dakikaya 3 gol sığdırarak sahadan galip ayrıldı.
4 Eylül’de deplasmanda oynayacağı Ayvalık Belediyespor maçına bilenen Kartal Bulvarspor hazırlıklarını sürdürüyor. Hazırlık döneminde şimdiye kadar 6 hazırlık maçı yapan ve bir mağlubiyet, bir beraberlik alan ve geri kalan maçları galibiyetle bitiren Kırmızı Beyazlı ekip bugün 3. lig takımlarından Şile Yıldızspor ile karşılaştı. Teknik Direktör Atakan Çağlayan, Şile Yıldız maçına Osman, Oktay, Okan, Oğuzcan, İlker, Abdülkerim, Adem, Halil Can, Gökhan, Hasan Sarı, Refik’ten oluşan kadro ile maça başladı. Maçın ilk yarısında ev sahibi ekibe göre daha atak oynayan Kartal Bulvarspor olmasına rağmen kale önlerinde etkili olamadı. Maçı yöneten Hakem Rıfat Taşkın Kartal Bulvarspor’un penaltısını görmemezlikten gelirken, ilk yarı 0-0 sona erdi.

15 DAKİKADA 3 GOL
İkinci yarıda ev sahibi Şile Yıldızspor 10’ar dakika arayla Mustafa Demirel ve Barış’ın kaydettiği gollerle 2-0 öne geçti. Hazırlık maçında 2-0 mağlup duruma düşmesine rağmen Bulvarspor pes etmedi. Üst üste geliştirdiği ataklarla ev sahibi ekibi kendi sahası içinde kilitledi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Bulvarspor Teknik Direktörü Atakan Çağlayan, yedek kulübesinde bekleyen Hayrullah, Sarp, Furkan, Aktan, Miraç, Doğukan, Ömer ve Barışı da peş peşe sahaya sürerek oyunun hareketlenmesini sağladı. Oyuncu değişikliklerinden sonra Bulvarspor maçtaki hakimiyetini tamamen eline geçirdi. Her iki kanattan geliştirdiği kontraataklarla rakibini bunalttı. İkinci yarıda oyuna giren Sarp’ın kale önünde ters vuruşuyla Bulvarspor ilk golüne kavuştu. 2-1 Kartal Bulvarspor Halilcan ile beraberliği sağlarken hazırlık maçının son dakikalarında gol sahnesini Doğukan ile kapattı. Şile Yıldız 2 Kartal Bulvarspor 3  


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ