Gazete Hakimiyet

Görevinden istifa ederek başvurusunu yaptı

Görevinden istifa ederek başvurusunu yaptı

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili belediye başkanlığı aday adaylığı başvurularının bugün sona ereceği AK Parti’de yoğun bir mesai harcanıyor.
Çayırova Belediye Başkanlığı için AK Parti ilçe Gençlik Kolları eski Başkanı İbrahim Sekmen, Belediye Başkan aday adaylığını ilan etti.  Parti binasına kalabalık bir gurup ile gelerek 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan İbrahim Sekmen, dosyasını ilçe başkanına teslim etti. Türkiye’nin sanayisinde lokomotif şehri Kocaeli’nin Çayırova ilçesini Türkiye yüzyılı Belediyeciliği’nde yönetmeye talip olduğunu dile getiren Sekmen, partililerden büyük ilgi gördü. Gençlik Kolları eski başkanlarının da destek verdiği İbrahim Sekmen, gençlik kollarından beri Ak partinin teşkilatında yetişmiş bir kardeşinizim. Başta Cumhurbaşkanımızın ve AK Partimizin vizyonu ve misyonuna yakışır belediyecilik anlayışında biz de yerimizi almak istiyoruz. 8 yılı özel sektör ve 10 yılı büyükşehir belediyesi olmak üzere 18 yıllık çalışma hayatım da bir çok bilgi, tecrübe ve deneyim elde ettim. Bunları doğup büyüdüğümüz ilçemize aktarmak istiyorum. İlçemiz ile ilgili olarak belediyecilik anlamında kapsamlı çalışmalarımız olacak. Yatırım programımızla uzun vadeli hizmetler vermek istiyorum.” dedi.


AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede ise, İsrail’in Filistinde gerçekleştirdiği katliamı kınayarak başladığı konuşmasında “”Bizler ülkemizde cumhurbaşkanımızın izinde ve Türkiyemizin Çayırovamızın gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Hiçbir yanlışa karışmadan, başımızı öne eğdirecek bir işin içine girmeden çalışıyoruz. Aday adaylarımıza eşit mesafedeyiz. Pazar günü temayül yoklaması yapılacaktır” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ