Gazete Hakimiyet

CHP’Lİ BAŞKANLARI HEDEF ALDI

CHP’Lİ BAŞKANLARI HEDEF ALDI

Bizim gerçeklerimize onların hayalleri bile ulaşamaz
Cumhur ittifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları için Kartallılarla buluştu. Soğanlık’ta miting düzenleyen ve ardından da Uğur Mumcu Cemevini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Kurum, kendilerinin gerçeklerine CHP’nin hayal bile edemeyeceğini söyledi.
AK Parti Kartal belediye Başkan adayı Mimar Hüseyin Karakaya, İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, Cumhur ittifakı ortaklarının da katıldığı mitingde konuşan Kurum, Kartal’ın mülkiyet sorunlarına çözüm bulacaklarını dile getirerek 1 Nisan’dan itibaren Kartal için kolları sıvayacaklarını kaydetti.

BERECİKSİZLİĞE MAHKUM EDİLDİ
Kurum, mitingde İstanbul’un emir ellerde olmadığını dile getirerek, kentin liyakatsızlığın kurbanı olduğunu kaydetti.  İstanbul’un ihmale gelmeyecek kadar hassas bir şehir olduğunun altını çizen Kurum, “İstanbul, yarı zamanlı belediye başkanlığını asla affetmez. Günün her saatinde bu kent sorunlarının çözümü için çalışma ister. İstanbul’da yerel seçimlerde toplumun her ferdinin geleceğe yönelik umutları biz olacağız” dedi. Konuşmasında CHP’li Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i de hedef tahtasına oturtan Kurum, “Kartal kaç dönemdir CHP’li yönetimin elinde. Ne CHP’li mevcut İBB yönetiminin ne de Kartal Belediyesi’nin bu şehirde tek bir çakılı çivileri dahi yok. Biz 650 bin konutu dönüştüreceğiz diyoruz, onlar  farklı gündemler peşinde koşuyorlar. Bizim gerçeklerimize onların hayalleri bile ulaşamaz. Bizim bu yaptıklarımızı onlar rüyalarında bile göremez” dedi.

KARTALLILAR BU YÖNETİMDEN BIKTI
Kartal halkının CHP belediyeciliğinden bıktığını, kentin ilgisiz kaldığını dile getirerek, Belediye Başkan adayı Hüseyin Karakaya’ya destek isteyen İBB adayı Murat Kurum, AK Parti’nin, yönettiği ilçeler de eser ve hizmet belediyeciliğinin olduğunu, CHP’li belediyelerde ise en temel belediyecilik görevlerinin dahi yerine getirilmediğini vurguladı. CHP belediyeciliğinin sorumsuzluk ve ilgisizlik, becerisizlik, liyakatsizlik demek olduğunu söyleyen Kurum, “Kartal’ın tüm mahallelerindeki vatandaşlarımız 5 yıldır dağ gibi biriken sorunlar yüzünden dertli. Kartallı kardeşlerimiz dünyanın en güzel şehrinin en uzun sahillerinden birinde yaşamaktayken korku içinde vakit geçiriyorlar. İlçemizdeki kardeşlerimiz alt yapıdan üst yapıya, imar sorunundan kentsel dönüşüme kadar birçok sorunla baş başa. Bu alt yapı sorunlarını niye yapmadınız? Biz bu sorunları gidereceğiz dediniz ama 5 yıllık süreçte Kartal’ı görmezden geldiniz. Biz nasıl ki Kartal’da çöken Yeşilyurt apartmanında olduğu gibi sizlerin yanında durduysak, bir an bile yanınızdan ayrılmadıysak bundan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğiz. Sizleri CHP’nin belediyecilik anlayışına asla teslim etmeyeceğiz” dedi. Kartal’ın en büyük sorunlarından olan mülkiyet sorununa neşter vuracaklarının da altını çizen Kurum, ilçeye kazandıracağı hizmet ve yatırımları da anlattı. Kartal’a dev yatırımlarla hızlı bir şekilde hizmet vermeye başlayacaklarını vurgulayan Kurum, Aydos – Pendik yolu ile Kartal sahil düzenlemesini hayata geçireceklerini kaydetti. Kartal’ı n çehresini değiştireceklerini dile getiren Kurum, “Trafik rahatlayacak, bölgemiz nefes alacak. 2 buçuk yıl içerisinde Kartal D-100 Uğur Mumcu raylı sistemini ve Üsküdar-Kadıköy-Maltepe-Kartal tramvay hattını bitirip Kartallara teslim edeceğiz. Kullanılmayan, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezini yeniden ilçe halkına kazandıracağız. Burası  her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyor. 100 dönüm üzerinde Aydos Kent Park’ının düzenlemesini Kartal’ımızın şanına yakışır bir şekilde yapacağız. Ayazma Seyir Terası ve sosyal tesislerimizi kadınlarımızın, annelerimizin, gençlerimizin vakit geçirmesi için yenileyeceğiz. Bölgede büyük bir kentsel dönüşüm başlattık. Vatandaşlarımızın güvenli, huzurlu, konforlu yuvalarını teslim ettik. Orhantepe Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projemizde olduğu gibi tüm Kartal’da mülkiyet sorunu tamamen ortadan kaldıracağız. Hiçbir vakandaşın İBB ile mülkiyet sorunu kalmayacak. Kartal’da tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar çalışacağız. Kartal Sahili, stadı ve etrafı yıllardır atıl bir şekilde bekliyor. Kartal Stadı’nın olduğu yerde zemin altı otopark ve üstüne inşa edeceğimiz Pazar yeriyle, sosyal yaşam merkeziyle stadımızın çevresini değişeceğiz. Biz Kartal’ın geleceği için ne talep ettilerse o talebi gideren tarafta olduk. Sorsanız engelliyorlar. Neyi engellediğimizi bize söyleseler anlayacağız ama maalesef söyleyebilecekleri hiçbir şey yok. Kartal’a dair bir hedefleri olmadığı gibi bir hayalleri de yok” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ