Gazete Hakimiyet

Birlikte yönetme sözü

Birlikte yönetme sözü

31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde Maltepe Belediye Başkan aday adayı olan Deniz Erzincan, parti örgütüyle bir araya geldi. CHP ilçe binasında gerçekleşen ve büyük izdihamın yaşandığı toplantıda Erzincan, 1996’dan beri bir neferi olarak çalıştığı partisinin, Maltepe Belediyesinde hizmet çıtasını daha yükseklere çıkaracağını kaydetti.
Konuşmasında, Cumhuriyetin aydınlanma yolunda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet  İnönü’nün izinden giderek, Bülent Ecevit, Deniz Baykal ve Kemal Kılıçdaroğlu liderliklerinin ardından bayrağı teslim alan Genel Başkanları Özgür Özel’in önderliğindeki yeniden Maltepe’de iktidar olacaklarını dile getiren Erzincan, “Sosyal demokrasi mücadelesine katkı sunmak için karşınızdayım. Bu yol, yeni değil; zorluklarla, fedakarlıklarla dolu bir yol. Ancak biz Maltepe örgütü olarak bu yolda her zaman bir olduk, iri olduk, diri olduk” dedi. Parti olarak hak, hukuk ve adalet mücadelesinde milyonlara umut olduklarının altını çizen Erzincan, Maltepe Belediyesi’ndeki hizmet bayrağını daha da ileriye taşıyacağına inandığını belirterek “Cumhuriyetin ikinci yüzyılına uygun, yenilikçi bir yerel yönetim vizyonu sunmak için yola çıkıyorum. Maltepe’yi, adaletli, şeffaf ve vicdanlı bir yönetim anlayışıyla yönetmeyi hedefliyoruz.Ulaşım ve Trafik sorunlarına, etkili toplu taşıma sistemleri ve alternatif yol çözümleriyle çözeceğiz. Yeşil alanları çoğaltarak, Maltepe’yi doğa dostu bir cennete dönüştüreceğiz. Gençlerimize ve küçük işletmelerimize odaklanarak, yerel ekonominin canlanmasını sağlayarak ekonomik Kalkınmayı sağlayarak Maltepeli gençlerimizi açlığa ve yoksulluğa teslim etmeyeceğiz. İlçemizin altyapısını modernleştirerek, yaşam kalitesini artıracağımız gibi, sağlam, güvenli ve teknolojik altyapı projeleriyle Maltepe’yi geleceğe hazırlayacağız” diye konuştu. Aday olup seçilmesi halinde eğitim, gıda güvenliği ve erişebilirlik, Kentsel Dönüşüm projeleriyle güvenli, sağlam ve modern yapıların inşası ile hem şehrimizin görünümünü güzelleştirecek hem de vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükselteceğiz. Maltepe’ye rant odaklı değil, insan odaklı yaklaşacağız” dedi.

Kreş sayılarını artıracaklarını, sosyal ve kültürel gelişimlerinde yeni bir çığır açacaklarını vurgulayan Erzincanlı, kent kooperatifleri modelini, katılımcı belediyecilik, sorgulanabilir, denetlenebilir ve üretici bir belediyecilik örneğini ortaya koyarak Maltepe’yi yeniden inşa edeceğiz. Hep birlikte çalışacak, hep birlikte kazanacak, hep birlikte yöneteceğiz. Tek kişinin himayesi altında olmayacağız. Nasıl ki seçime örgüt olarak girip yine örgüt olarak kazanıyorsak, bu bütünlüğü yönetim kadrolarında da göstereceğiz. Beraber karar alıp, beraber uygulayacağız. Maltepe’nin sokaklarında dolaştığımızda, insanlar bizi gördüğünde “bunlar bizim çocuklar” diyecek” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ