Gazete Hakimiyet

Arabacı “İttifaksız kazanılmaz”

Arabacı “İttifaksız kazanılmaz”

GELECEK PARTİSİ GENÇLERLE START VERDİ
31 Mart yerel seçimlerine hazırlanan Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı gençlik kollarının düzenlediği kahvaltı programı ile seçim startını verdi. İl Başkanı Hasan Arabacı’nın da katıldığı toplantıda gençler seçim stratejilerini de belirledi.


İlçe binasında gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya İl Başkanı Hasan Arabacı, İlçe Başkanı İbrahim Fazlıoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Faruk Kahya, kadın kolları başkanı Sevim Yüce ve partililer katıldı. Çayırova’da gençler arasında birlik ve beraberliği sağlayarak Gelecek Partisi çatısı altında birleştireceklerini dile getiren Gençlik Kolları Başkanı Faruk Kahya, ilçelerinin geleceğini gençliğin belirleyeceğini ifade etti. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı İbrahim Fazlıoğlu ise sıkı bir çalışma içine gireceklerini dile getirerek, Çayırova’yı adım adım gezerek seçimlere hazırlanacaklarını kaydetti. 31 Mart yerel seçimlerinin sadece Çayırova’nın değil, gelecekte Türkiye’nin de kaderini belirleyeceğini kaydeden Fazlıoyu, “Millet ittifakında yer alan partiler olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaptığımız hatayı tekrarlamamalıyız. Her ne kadar 6’lı masa kalmasa da bölgesel anlamda seçim işbirliği yapmak zorundayız. Çayırova’yı kazanabilecek doğru bir adayla seçimlere girerek sonuca gitmeliyiz. Bunun için Çayırova’da biz tüm siyasi çıkarlarımızı ve geleceğimizi bir kenara bırakarak uğraşmaktayız” dedi.

 İl Başkanı Hasan Arabacı ise, parti olarak ittifak yapılması için uğraş verdiklerini dile getirirken, aksi halde Saadet Partisi ile yapacakları iş birliği ile seçimlere gireceklerini söyledi. Kocaeli’nin bir çok bölgesinde ittifak olmadan seçimleri kazanmanın mümkün olmadığını dile getiren Arabacı, “Karşımızda devletin tüm imkanlarını kullanan bir yapı var. Birliktelik oluşturursak Kocaeli bölgesinde 6-7 belediyeyi kazanırız. Aksi halde kaybederiz” dedi. Güçlü bir ittifakın iyi bir aday ve kadroyla oluşabileceğinin altını çizen Arabacı, “Eğer bu şekilde yola çıkarsak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni de kazanırız. Ben ilçe başkanlarımıza ortak aday çıkarılması noktasında işbirliği yapılması talimatını verdim. Çünkü bölgemiz yüzde 70 muhafazakar olan bir bölge. Adayları buna göre çıkartmalıyız” dedi. Çayırova’da da çok iddialı olduklarını dile getiren Arabacı, “Doğru bir aday ve seçim stratejisi ile burayı zorlayacağız. Geleceğimiz için doğru karar verilmesi gerekiyor. İçinde bulunduğumuz siyasi konjektör ittifakları zorlamaktadır. İYİ Parti’nin de CHP’nin de oluşacak ittifak içinde yer alması gerekiyor. Devletin başındaki parti bile tek başına girdiğinde kazanamıyor. Bunun içinde MHP ile seçimlere giriyor” dedi.


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ