Gazete Hakimiyet

YAĞCI AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

YAĞCI AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

İstanbul ve Gebze bölgesinin tanınan ve sevilen iş adamlarından Benhur Bağdaçiçek’in iş ortağı Necati Yağcı oğlunu evlendirdi. Halime&Necati Yağcı ailesinin yakışıklı oğulları Fırat, gönlünü kaptırdığı Çiğdem&Ali Yağcı ailesinin güzel kızları Rojda ile dünya evine girdi.

Kartal’da bulunan düğün ve davet organizasyonlarının gözde mekanı olan Albatros Davet&Balo Merkezi’nde gerçekleşen görkemli düğüne, milletvekilleri, bürokrasi, siyaset, sanayi ve iş dünyasının seçkin davetlileri katıldı. Muhteşem düğüne; Kartal Emniyet Müdürü Sinan Ballı, Kars İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı, iş insanı Engin Yağcı, Turan Kocagöz ve Tanju Gönen gibi önemli simalar da katıldı. Yakın zamanda Necati Yağcı’nın oğlu Fırat Yağcı ile iş ortaklığı kuran Benhur Bağdaçiçek’in oğlu Tufan Bağdaçiçek de ortağının mutlu gününde yer aldı.

NECATİ YAĞCI’DAN TEŞEKKÜR
Albatros Davet Bolu Merkezi’nin sahibi Benhur Bağdaçiçek gazetemize yaptığı açıklamada, “Değerli ortağım Necati Yağcı’nın evladının mutlu gününde yanında olduk. Kardeşlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyor, her iki aileyi de tebrik ediyorum” dedi. Necati Yağcı ise kendilerini yalnız bırakmayan ve eş, dost, akraba ve protokol mensuplarına teşekkür ederek, “Allah her anne babaya bu güzel duyguları yaşatsın. Düğünümüze icabet eden herkese teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar “dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ