Gazete Hakimiyet

30. yıl pastası kesildi

30. yıl pastası kesildi

Merkezi Kartal’da bulunan Balkanlılar derneğinin 30. kuruluş yıl dönümü görkemli bir gece ile kutlandı. Uğur Mumcu Mahallesi’nde bulunan Sidelya Düğün salonunda gerçekleştirilen muhteşem geceye katılanlar gönüllerince eğlendiler.

Geceye Balkan ülkelerinden Belediye Başkanları, Milletvekilleri de katıldı. Kartal’da bulunan siyasi parti temsilcileri ve Belediye Başkan Yardımcılarının da katıldığı gecede konuşan dernek başkanı Olcay Özgen, yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgiler de verdi.

Türk bayrakları eşliğinde söylenilen 10. yıl marşıyla geceye katılanlar eğlencenin zirvesine çıkarken, balkanlara özgü halk oyunları da büyük ilgi gördü. Dernekte şimdiye kadar görev yapan başkanlarla birlikte 30. yıl pastasının da kesildiği gecede Başkan Olcay Özgen, Kartal’da yapılan ve merhuum halterci Dünya Şampiyonu Naim Süleymanoğlu’nun adının verildiği parka heykelinin de dikileceğini ve yakın bir zamanda da açılışının gerçekleştireceğini belirterek, “Balkanlılar derneği olarak Türkiye ile Balkan ülkeleri arasında köprü görevini gerçekleştiriyoruz”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ