Gazete Hakimiyet

MORALLER YÜKSEK

MORALLER YÜKSEK

Cumartesi günü oynanılacak olan 23 Elazığ Futbol Kulübü maçının hazırlıklarını sürdüren Kartal Bulvarspor,  Teknik Direktör Erol Kapusuz, “Mutlaka bu maçtan iyi bir sonuç elde edeceğiz”dedi.

TFF 3. lig 2. gurup ekiplerinden Kartal Bulvarspor hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde 23 Elazığ Futbol Kulübünü ağırlayacak. Bu maç için hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenman ile sürdüren Kırmızı Beyazlı ekipte moraller ise yüksek seviyede. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Kartal Bulvarsporun yeni teknik direktörü Erol Kapusuz, bu müsabakadan mutlaka galip çıkmak istediklerini söyledi. Kapusuz, ” Puan durumu iyi değil, ama biz rakibimizi asla küçümsemiyoruz. Genç, koşan bir ekibe sahibiz. Özveriyle çalışan kadromuz var. Bu maçı kazarak bunu taçlandırmak istiyoruz. Artık bundan sonra maç kaybetme tahammülümüz olamaz”dedi. Neşe içinde birbirleriyle şakalaşarak maça hazırlanan Kırmızı Beyazlı futbolcular, antrenmanda gösterdikleri üstün performans ile yöneticileri de memnun ediyor.

GÖKHAN AMELİYAT OLDU
Bu arada Ziraat Türkiye Kupasında oynanılan Menemen maçında sakatlanan Gökhan Özer, bugün gerçekleştirilen bir operasyonla ameliyat oldu. Bulvarspor Başkanı Sebahattin Karaer ve yönetim kurulunun girişimleriyle İstinye Üniversitesi Liv Hospital Hastanesi’nde Prof. Doktor Çağatay Öztürk ve ekibi tarafından gerçekleştirilen ameliyat başarılı bir şekilde geçti. Uzun süre sahalardan uzak kalması beklenilen Gökhan Özer’i Futbol Şube Sorumlusu Koray Küçük ile Teknik Direktör Erol Kapusuz hastanede ziyaret etti. Futbol Şube Sorumlusu Koray Küçük, “Futbolcumuzun ameliyatını gerçekleştiren Prof. Dr. Çağatay Öztürk ve ekibine, ayrıca tüm hastane personeline ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz”dedi.  

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ