Gazete Hakimiyet

Gazeteciler ile buluştu

Gazeteciler ile buluştu

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İl genelinde yayın yapan gazeteciler ile bir araya geldi.
İBB’ye ait Miniatürk sosyal tesislerinde gerçekleştirilen DEVA Partisi’nin yerel basın buluşmasına İl Başkanı Dr. Erhan Erol, İl Yönetim kurulu üyeleri, Kartal ilçe Başkanı Avukat İltan Ekmekçioglu ile birlikte diğer ilçelerin başkanları da katıldı. Toplantı da konuşan il başkanı Dr. Erhan Erol, Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini dile getirerek, altılı masa da HDP’nin yer almadığını ancak siyasi parti kimliği ile muhatap alınabileceğini söyledi. Demokrasilerin göstergesinin basın özgürlüğünden geçtiğini vurgulayan İl Başkanı Dr. Erhan Erol, seçimlerden sonra ittifak olarak iktidara geldiklerinde ilk bir saat içinde ülkeye demokrasiyi ve basının önündeki tüm engelleri kaldıracaklarını vurgulayarak medyanın güçlü olmasını sağlayacaklarını ifade etti.


YARINLAR İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, Türkiye’nin yarınları ve mutluluğu için mücadele ettiklerini savundu. Mevcut AK Parti hükümetinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çevresindeki tüm insanların kendisine doğruyu söylemediklerini ve Erdoğan’ın da eleştiriyi kaldıramadığını belirten Erol, altılı masa da farklılığın Türkiye’nin gerçeği olduğunu sözlerine ekledi.
MUHATAP ALIRIZ
Altılı masa da HDP’nin kesinlikle yer almadığını hatırlatan İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, “Biz bu parti ile PKK’yı ayrı düşünmek istiyoruz. HDP Türkiye’de siyasi bir partidir. Bizde diğer partiler gibi kendileri ile muhatap oluruz” dedi. Türkiye’nin kurucusunun Atatürk olduğunu ve tartışılmasının da mümkün olmadığını kaydeden Erol, “Bu ülkede yaşayıp, Atatürk’e saygısızlığı kabul edemeyiz” dedi.

SİYASET YAPARAK ÖĞRENİYORUZ
DEVA Parti’sinin İstanbul kadrolarının yüzde 80’in siyasete yeni başladığının altını çizen Erol, saha çalışmaları yaptıklarını da dile getirerek “Partimizin teşkilatları bir taraftan genel diğer taraftan da yerel seçimlere hazırlanıyor. Dava arkadaşlarımız siyaset yaparak siyaseti öğreniyorlar. İlçeleri sokak sokak dolaşarak, problemleri belirliyoruz. Yerelde siyaset yapmanın farklılığını ortaya koyduğumuz gibi, yerel seçimlerde aday olabilecek arkadaşlarımız İstanbul’a hakim olarak yola çıkacaklardır” diye konuştu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile sürekli yatırımlar ile ilgili olarak istişarelerde bulunduklarını dile getiren Erol, parti olarak projelerin içinde yer aldıklarını söyledi.     



ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ