Gazete Hakimiyet

Kararı örgütümüzle verdik

Kararı örgütümüzle verdik

DEĞİŞİMİ SOKAĞA YANSITACAĞIZ
CHP’de gerçekleştirilen ve Genel Başkanlığa Özgür Özel’in seçilmesiyle sonuçlanan kurultayı değerlendiren Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri, yaşanılan değişimin sandığa yansıyacağını söyledi.
CHP’de yaşanılan kurultay süreci gündeme damgasını vurmaya devam ederken Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri, değişimin İstanbul’dan başladığını kaydetti. İl başkanlığına seçilen Özgür Çelik’in 25 ilçe başkanı ile birlikte 185 delegenin imzalarını Özgür Özel’e teslim etmesinin ardından kurultayın kaderinin değiştiğine işaret eden Güneri, değişim rüzgarının tüm ülkeye dalga dalga yayıldığını vurguladı.
“SANDIK ETKİLENECEKTİR”
Yaşanılan değişim sürecinin yerel seçimlerde sandığa yansıyacağını dile getiren Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri, genel merkezin yanı sıra İstanbul’da yaşanılan sürecin sandığa olumlu etki göstereceğini savundu. Görev değişikliklerinin sokağa ve parti tabanında büyük motivasyon sağladığını gördüklerini vurgulayan Güneri, “Dışarıda kalan ve partimize oy vermemiş büyük bir kitlenin de bu değişim ile yerel seçimlerde CHP’ye yönlendiklerini görüyoruz. Artık kurultay geride kaldı. Bundan sonraki hedefimiz hem İBB’yi yeniden kazanmakla birlikte Pendik ile birlikte 25 belediye’yi kazanacağımızdan eminiz. Biz Pendik örgütü olarak yerel seçimlere yönelik yoğun bir çalışma programı hazırlıyoruz. Mart ayında AKP’nin iktidarı Pendik’te son bulacaktır” dedi. Kurultay öncesinde Özgür Özel’i destekleme kararını parti örgütü ile birlikte aldıklarını dile getiren Güneri, “Kurultay öncesinde toplantı yaparak üyelerimizi dinledik. Sokağın nabzını tuttuk. Bu yönde de yeni genel başkanımız Özgür Özel’i destekleme kararı aldık” dedi.
ÖN SEÇİM YAPILACAK
CHP’nin Kasım ayı içinde gerçekleştireceği kurultay da ön seçimi tüzüğe konulacağını hatırlatan Güneri, “bu konuda Genel Başkan Özgür Özel’in büyük hassasiyetinin bulunduğunu belirterek, “En azından ben Pendik’te adayımızın ön seçimle belirlenmesi için çalışma gerçekleştireceğim. Demokrasinin işletilmesi ve örgütün istediği bir yöntemle adayımızı ön seçimle belirlenmesi fayda sağlayacaktır” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ