Gazete Hakimiyet

Antalya’da kampa girdi

Antalya’da kampa girdi

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Kemerkent Bulvarspor, ikinci yarı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.  İkinci yarıya kilitlenen Kartal temsilcisi Teknik Direktör Oktay Akgül yönetiminde Antalya’da bir otelde kampa girdi.
Kırmızı Beyazlılar yaptıkları antrenmanlarla sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürürken, burada yaptığı ilk hazırlık maçında ise Kütahya Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

TAKIM GÜÇLENDİRİLİYOR
Takımı güçlendirmek içinde ara transferi çok iyi değerlendirerek yeni isimleri takıma kazandıran Kemerkent Bulvarspor yönetim kurulu,  Teknik Direktör Oktay Akgül’ün raporları doğrultusunda eksikliği hissedilen mevkilerde transfer gerçekleştiriyor.  Takımın ikinci yarıda başarılı bir grafik çizmesi için tüm imkanlarını seferber eden Yönetim Kurulu, daha önce de takımda oynayan Ferhat Şenses’in yanısıra Kanaat oyuncuları Kırıklarelispor’dan Mahmut Caner Alioğlu, AAlen Almanya’dan Umut Sönmez ve Orta saha için de Muşspor’dan Kaan Güdü, Nevşehirspor’dan Kaleci Doğukan Çoşar ile sözleşme imzaladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ