Gazete Hakimiyet

ADAYLIĞI BEKLENİLİYORDU

ADAYLIĞI BEKLENİLİYORDU

Mevcut ilçe başkanı H. Dilruba Oğulcuklu’nun delege seçimlerinin ardından aday olmayacağını açıklamasının ardından  hareketlenen İYİ Parti Kartal ilçe teşkilatında başkan adayları ortaya çıkmaya başladı. Dengelerin değişmeye başladığı İYİ Parti Kartal ilçe teşkilatında Eren Soylu’nun ardından Belediye Meclis Üyeliği de yapan Avukat İbrahim Yıldırım Ateş’de aday olduğunu söyledi.
27 Kasım’da Hasan Doğan Spor Kompleksinde yapılacak olan İYİ Parti Kartal ilçe kongresi öncesinde mevcut başkan H. Dilruba Oğulcuklu ve İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yakınlığı ile bilinen Avukat İbrahim Yıldırım Ateş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile ilçe başkanlığı için yola çıktığını duyurdu. Kuruluşundan bugüne, hiç durmadan, Genel Başkan Meral Akşener’in liderlik ettiği bu yolda bir an olsun tereddüt etmeden emek verdiğini dile getiren Ateş, Kartal İYİ Parti’yi tüm Türkiye’nin en güçlü, en başarılı, en çalışkan ve en organize ilçesi yapmak, Kartal’ın 20 Mahallesinde sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadan tüm Türkiye’nin gıptayla bakacağı bir ilçe başkanlığı yaratmak amacıyla aday olduğunu vurguladı. Açıklamasında Genel Başkanı  Meral Akşener’in yolunu, davasını, mücadelesini tüm Kartallılara en İYİ şekilde anlatacağını söyleyen Ateş, ” İYİ Parti’nin İstanbul’da en yüksek oyu aldığı ilçenin Kartal olmasını başarmak için adayım. Yapacağımız çalışmaları ve organizasyon şemamızın nasıl şekilleneceğini, vaatlerimizi ve Kartal İYİ Parti’nin kutlu geleceğini ilan edeceğiz”dedi.
ŞU ANDA İKİ ADAY VAR
İYİ Parti’nin kongre öncesinde şimdiye kadar resmi olarak adaylığını açıklayan iki isim oldu. Önceki gün basın toplantısı düzenleyen Eren Soylu’nun adaylığından sonra, Avukat İbrahim Yıldırım Ateş ile birlikte aday sayıyı ikiye çıktı. Ancak Nizamettin Yumurtacı ve Mali Müşavir Zeki Arslan’ın da ilçe başkanlığına aday olması bekleniyor. Her iki isiminde delegeler bazında çalışma yaptığı ve kulis yürüttüğü biliniyor. Bu arada ilçe başkanlığına aday olacağı beklenilen ilçe sekreteri Mahmut Kumbar’ın da Eren Soylu ile görüştüğü ve lehine çekileceği bilgileri siyasi kulislere yansıdı. İYİ Parti’de
İlçe eski başkanlarından Fuat Onbaşılı, Eren Soylu’ya destek verirken, mevcut ilçe başkanı H. Dilruba Oğulcuklu’nun da Avukat İbrahim Yıldırım Ateş’e destek vereceği bekleniliyor.  

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ