Gazete Hakimiyet

İYİ Partinin TBMM’sinde yapılan gurup toplantısında Genel başkan Meral Akşener tarafından Maltepe Belediye Başkan adayı olarak Ramazan Uğurel açıklandı.
Hasan DEMİR
31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde tüm ittifak kapılarını kapatan İYİ Parti Belediye Başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Seçimlere özellikle İstanbul ilçelerinde iddialı girmeyi hedefleyen İYİ Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı olarak iş adamı Ramazan Uğurel açıklandı.
14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti’den milletvekili adayı olan iş adamı Ramazan Uğural, TMBB’sinde gerçekleştirilen gurup toplantısında Genel Başkan Meral Akşener tarafından Maltepe Belediye Başkan adayı olarak açıklandı. Akşener ile birlikte kürsüye çıkan Uğural, Maltepe’ye yepyeni projeler kazandırmak ve çağdaş-şeffaf bir belediyecilik anlayışını getirmek amacıyla aday olduğunu belirtti. 30 yıldır Rusya, Ukrayna ve Türkiye Cumhuriyetleri’nde faaliyet gösteren şirketi bulunan Uğural, Akşener’in yaktığı meşalenin arkasında yürümenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Çocukluk yıllarından beri yaşadığı, caddelerini sokaklarını adım adım bildiği Maltepe’ye hizmet yolunda büyük bir gayret ve mücadele azmi ile yola çıktığını dile getiren Uğural, ” Asya’dan Avrupa’ya, Balkanlar’dan Kafkaslar’a kadar dünyanın değişik coğrafyalarında gördüğüm farklı güzellikleri ve hizmetleri Maltepe’ye getirmek; daha yeşil, daha temiz bir çevre; düzenli cadde ve sokaklar, planlı şehirleşme ile birlikte insanların huzur içinde yaşayabildiği, sosyal belediyeciliğin ve mekanların yaygın olduğu modern bir Maltepe hayali ve hedefiyle Belediye Başkanlığına aday oldum. İstiyorum ki; Maltepe, kültürün sanatın beşiği, Park ve bahçeleriyle, geçmişi ve geleceği kucaklayan özgün mimarisiyle, sosyal yaşam alanlarıyla İstanbul’un yeni cazibe merkezi yapmayı planlıyoruz. Avrupa’nın düzenli ve planlı şehircilik anlayışını hakim kılmak, diğer yandan Selçuklu’nun, Osmanlı’nın, Türk Cumhuriyetlerinin özgün mimari tarzını ihya etmek, Maltepe’ye yepyeni bir vizyon kazandıracağız” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ