Gazete Hakimiyet

Milletvekilini tansiyonu yükseltme ile suçladı

Milletvekilini tansiyonu yükseltme ile suçladı

İYİ PARTİ KONGRESİ KRİZLE BAŞLADI

Bugün Hasan Doğan Spor Salonunda yapılan ilçe kongresi olaylı başladı. Mevcut ilçe başkanı H. Dilruba Oğucuklu’nun talimatı ile gazeteciler salona alınmadı. Partililere de kapatılan salonun açılmasını isteyen milletvekili Ahmet Çalık ise ilçe başkanı tarafından tansiyonu yükseltme ile suçlandı.
Günlerdir gergin bir havada propaganda çalışmalarının sürdüğü İYİ Parti Kartal ilçe teşkilatının kongresi Hasan Doğan Spor Salonunda başladı. Sabahın erken saatlerinde kongreyi izlemek üzere salona gelen partililer İlçe Başkanı H. Dilruba Oğulcuklu’nun talimatı ile salona alınmadı. Üyelere kapıları kapatan İYİ Parti gazetecilerinde salona girilmesine yasak koydu.
TANSİYONU YÜKSELTMEYİN
Bu arada salona genel merkez adına gelen milletvekili Ahmet Çalık’a olay aktarıldı. Gazetecilerin ve patililerin salona alınmasını isteyen Çelik ilçe Başkanı H. Dilruba Oğulcuklu’nun resti ile karşılaştı. Karşılıklı yapılan tartışmada milletvekili Ahmet Çelik, “Partililerden neyi saklıyorsunuz. Tribünler açılacak, ben genel merkez adına buradayım. Kongreler partililere ve halka açık yapılır. Bu iş başkana yakışmıyor”dedi. Milletvekili Çelik’e rest çeken ilçe başkanı H. Dilruba Oğulcuklu ise “İlçe seçim kurulu gelince alınıp alınmayacağını karar verilecek. Sayın milletvekilim niye tansiyonu yükseltiyorsunuz”dedi. Karşılıklı atışmaların yapıldığı kongre salonuna gazetecilerin ve partililerin alınıp alınmayacağını ilçe seçim kurulu karar verecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ