Gazete Hakimiyet

KADRO GÜÇLENDİ

KADRO GÜÇLENDİ

Süper Amatör Küme’de bulunduğu gurupta şampiyon olarak BAL ligi’ne yükselmek için klasman gurunda mücadele edecek olan Kartaspor, yaptığı transferler ile gücüne güç kattı.
Süper Amatör Küme’de şampiyonluk kupasını müzesine taşıyan teknik direktör Rıdvan Elmastaş yönetimindeki Bordo Beyazlılar, klasman gurubunda oynayacağı 8 maçın hazırlıklarını sezona ara vermeden devam ediyor. Klasman gurubu öncesinde 12 günlük ara verilen sezonda Kartalspor yönetimi teknik heyetin raporları doğrultusunda 4 yeni futbolcuyu kadrolarına dahil etti.
Zorlu 8 maça hazırlanan Bordo Beyazlı kulüp, Çengelköyspor’dan kaleci Samet Yıldırım, Orhanlıspor’dan sağaçık Yunus Emre Yay, Ortasaha’ya Kartal Yunus’dan Can Mert Arışan, aynı gurupta oynadıkları ve gol krallığında 18 maçta 12 golü ile ikinci sırada yer alan Sancaktepespor’un golcüsü Sol Kanat oyuncusu Serkan Turan’ı kadrosuna dahil etti. Kartalspor Başkanı Binali Aydın, hedeflerinin belli olduğunu dile getirerek, şampiyonluk için gereken ne varsa yapılacağını söyledi.

Teknik Direktör Rıdvan Elmastaş

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ