Gazete Hakimiyet

KENDİ SAHASINDA İLK MAÇI OLACAK

KENDİ SAHASINDA İLK MAÇI OLACAK

Kartal Bulvarspor, TFF 3. Lig’in 2. haftasında sahasında Kırıkkale Büyük Anadolu Spor ile karşılaşacak. Kırmızı Beyazlılar maçın hazırlıklarını, Mimar Kubilay Köse stadında Teknik Direktör Atakan Çağlayan yönetiminde başladı.

Orta hakem Tayfun Sarı’nın 90. dakikada verdiği penaltı sonrasında Ayvalık gücü Belediyespor’a deplasmanda 3-2 yenilen Kartal ekibi Bulvar spor pazar günü kendi sahasında ilk kez seyircisiyle buluşmanın heyecanını yaşıyor. Kırıkkale Büyük Anadoluspor’u ağırlayacak olan Kırmızı Beyazlılar çalışmalara başladı. Kırmızı Beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Atakan Çağlayan yönetiminde yapılan ilk antenman aktivasyon, koşu, ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. İdman dar alan çift kale maçında pas organizasyonlarının ardından taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Teknik Direktör Atakan Çağlayan, eksik futbolcusunun bulunmadığını belirterek, “Kırıkkale Büyük Anadoluspor maçı ile kendi sahamızda hem rakibimizi hem de Kartallı sporseverleri ağırlayacağız. Bu maç bizim için önemli. Çünkü 3. ligde kendi sahamızda oynayacağımız ilk maçımız. Hedefimiz elbette galibiyettir. Geçtiğimiz hafta oynadığımız Ayvalıkgücü Belediye karşısındaki tespit ettiğimiz eksik yönlerimizi Kırıkkale Büyük Anadolu maçına kadar gidereceğiz. Kartallılara bu maçta hem zevk alabilecekleri bir futbol izlettirmeyi hem de üç puanı hanemize yazdırmak istiyoruz”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ