Gazete Hakimiyet

Yeni katılımlarda bekleniliyor

Yeni katılımlarda bekleniliyor

Kurulduğu günden bu yana yaptığı üyeler ile Türkiye’nin en çok üye yapan partileri arasında yer alan ve sürekli büyüyen Yeniden Refah Partisi’ne katılımlar devam ediyor.
Yerel seçim startının verilmesi ile birlikte, seçimlere kendi adayları ile girmesi beklenilen Yeniden Refah Partisi Kartal ilçe teşkilatında üye kayıtları hız kesmiyor.  İstanbul’un en fazla üye kaydı yapan ilçe teşkilatları arasında yer alan Yeniden Refah Partisi Kartal ilçe başkanlığında düzenlenen törenle Topselvi ve Hürriyet Mahallesi’nde n bir çok vatandaşa parti rozeti takıldı. İlçe binasında düzenlenen törenle yeni üyelerin rozetlerini takarak, üyelik formlarını imzalayan ilçe Başkanı Nevzat Şavluk, “Türk siyasetinde Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan partimize katılımlarda düzenlediğimiz rozet takma törenlerini geleneksel hale getirdik.
Öncelikle üyelerimizin hepsine Milli Görüş’e, Yeniden Refah’a, Türkiye’nin geleceğine hoş geldiniz diyorum. Gittiğimiz her yerde Yeniden Refah’a bütün kapılar açılıyor. Memlekete hizmet noktasında belediyelere gelen ödeneklerin düzgün kullanıldığı takdirde, şahsi çıkarlara hizmet etmediği müddetçe büyük hizmetlere vesile olacağına bariz bir şekilde inanıyoruz. Bunu hakkaniyet çerçevesinde yönetecek kabiliyette ve inanca sahip olduğumuzu açıkça ifade ediyoruz” dedi.


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ