Gazete Hakimiyet

ÜÇ PUANI HEDİYE ETTİ

ÜÇ PUANI HEDİYE ETTİ

Türk Futbol tarihinde bir ilke imza atarak 3. lige çıkan ilk mahalle takımı olan Kartal Bulvarspor ligdeki ilk maçında Ayvalık gücü Belediye spor karşısında hakem rezaletine kurban oldu. Karşılaşmada iki kez öne geçmesine rağmen orta hakem Tayfun Sarı’yı geçemeyen Kırmızı Beyazlı Kartal ekibi sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Bölgesel Amatör Küme’den 3. lige çıkan iki takımın karşı karşıya geldiği Ayvalık gücü Belediyespor ile Kartal Bulvarspor maçına orta hakem Tayfun Sarı ile yardımcıları Mustafa Burak Dilitatlı, Atakan Tutan damgasını vurdu. Tüm kritik durumlarda Kartal ekibinin aleyhine düdük çalan orta hakem Tayfun Sarı mağlubiyetin zeminini hazırlarken adeta bir maçı bir taraftan alarak, diğer tarafa hediye etti. Maçın başından sonuna kadar Bulvarspor aleyhine verdiği kararlarla takım üzerinde olumsuz bir etki yaratan hakem Sarı maçın kaderini değiştirdi.  Verdiği kararlar ile Ayvalık gücü Belediyespor taraftarlarını da çileden çıkartan orta hakem Tayfun Sarı, ev sahibi ekibi Kartal Bulvarspor’un elinden kurtardı.

PENALTIYI VERMEDİ
Kalesinde 27. dakika da Hasan’ın attığı golle yenik duruma düşen Ayvalık gücü Belediyesporlu futbolcular centilmenlikten ve futboldan uzak, sert bir oyun sergilemeye başladılar. Bulvarsporlu oyuncuları sakatlamaya yönelik tutum içine giren Ayvalıkgücü Belediyesporlu futbolcuları koruması altına alan orta hakem Tayfun Sarı, faulleri ise görmemezlikten gelerek Kırmızı Beyazlıların gardını düşürdü. Kartal Bulvarspor’un penaltısını vermeyen Orta Hakem Tayfun Sarı, benzer bir pozisyonda 90. dakika da Ayvalık gücü’nü galibiyete taşıyan penaltıyı vermesi ise tam bir rezaleti ortaya koydu.  
Maç boyunca kendi insiyatifini ortaya koyamayan Tayfun Sarı, Ayvalık gücü Belediyesporlu futbolcuların etkisinde kalırken, adeta maçı Sarı, değil ev sahibi ekibin futbolcular yönetti.

“HAK ETMEDİĞİMİZ YENİLGİ ALDIK”
Maçtan sonra gazetemize konuşan Bulvarspor Teknik Direktörü Atakan Çağlayan haksız bir yenilgi aldıklarını vurguladı. Kırmızı Beyazlıların Teknik patronu Atakan Çağlayan, “Takım olarak orta sahada ve geçişlerde sıkıntı yaşadık bunun farkındayız. Hazırlık maçlarında gösterilen performansı burada sergileyemedik.  Golü attıktan sonra üzerimizde oluşan baskıya boyun eğdik. Özellikle ikinci yarıda rakibimizle kafa kafayı bir oyun sergiledik. Biz durumu 2-1 yaptıktan sonra toparlandık. Üçüncü golü beklerken  saçma sapan bir gol yedik” dedi. Ortaya konulan mücadeleden mutlu olduklarını da vurgulayan Atakan Çağlayan, “Ev sahibi ekibin oyuncularının etkisinde kalan orta hakem Tayfun Sarı 90. dakika da verdiği trajikomik bir penaltı ile hakkımızı elimizden aldı. Bu hakemin geçmiş maçlarına bakıldığında  deplasman takımlarının hiç kazanamadığını göreceksiniz”diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ