Gazete Hakimiyet

Hazırlıklar tam gaz

Hazırlıklar tam gaz

TFF 3. ligde mücadele eden ve bu sezon 2. gurupta güçlü rakipleri karşısında şampiyonluk sınavına hazırlanan Kartal temsilcisi Bulvarspor, kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor. 10 Eylül’de Aydın Efeler maçı ile başlayacak olan sezon öncesinde Kırmızı Beyazlı kulüp Afyon’da kampa girecek.
Dündar Denizhan’ın teknik direktörlüğünde Kadir Demirel yardımcı Antrenörlüğe, Eren Kırıcı Atletik Performans antrenörlüğüne, Rafet Önür’ün kaleci antrenörlüğü ve Cem Bulut’un da maç ve performans antrenörlüğü yaptığı Bulvarspor’da iç ve dış transfer görüşmeleri de devam ediyor. Futbol Şube Sorumlusu Koray Küçük, lige en iyi şekilde girebilmek için kulüp olarak tüm imkanlarını seferber ettiklerini vurguladı. Transferler konusunda da açıklama yapan Küçük, iç transferde Oktay, İlker, Doğukan, Oğuzcan, Furkan, Ömer, Recep, Barışcan, Muhammed, Efe, Arda ve Hasan ile sözleşme imzalandığını duyurdu. Dış transferde de Nevşehir Belediyespor’dan Birhan, Beylerbeyinden Birkay, Eskişehirspor’dan Sezgin ve Kuştepespor’dan Ahmet ile anlaştıklarını söyledi.
Geçtiğimiz sezon Kırmızı Beyazlı formayı giyen Halilcan Keçiörenspor’a, Haktan’ın Kütahya, Ferhat’ın Adıyamanspor’a, Kaleci Osman’ın Maltepespor’a, Miraç İstanbul Sinop, Refik’ ise Somasporla sözleşme imzaladı.

GENÇ BİR EKİP OLACAK
Mimar Kubilay Köse stadında yapılan antrenmanlar kıran kırana geçerken, Kırmızı Beyazlı formayı kapmak isteyen futbolcular üstün bir performans sergiliyorlar. Teknik Direktör Dündar Denizhan, zaman zaman antrenmanı keserek hata yapan sporcularını uyarırken, yaş ortalaması genç bir takım oluşturduklarını dile getirdi. Her takım sezona bir hedefle başladığını vurgulayan Teknik Direktör Dündar Denizhan, “Başarılı olanlar bu hedeflerini sezon sonuna kadar sürdürerek amacına ulaşırlar. Biz de bu takımlar arasında yer alacağız. Koşan, savunan, gol atan bir takım oluşturuyoruz. Çok iyi bir hazırlık süreci geçiriyoruz. Hafta sonunda Sultanbeyli Belediyespor ile ilk hazırlık maçımızı yapacağız. Ligin başlama tarihine kadar sık sık hazırlık maçı yaparak eksiklerimizi görerek gidereceğiz”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ