Gazete Hakimiyet

Hayalindeki Tuzla için çağrı

Hayalindeki Tuzla için çağrı

31 Mart 2024 günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Bülent Akköse CHP’den Tuzla Belediye Başkan aday adaylığını ilan etti. Bir restaurantta düzenlenen toplantı mitinge dönüşürken, CHP aday adayı Bülent Akkase Tuzla’yı yeniden inşaa edeceklerinin altını çizdi.
Bölgenin genç ve sevilen siyasetçilerinden Bülent Akköse, CHP’den Tuzla Belediye Başkan aday adayı oldu. Çok sayıda partililerin katıldığı toplantı da Tuzla’yı yönetmeye aday olduğunu vurgulayan Akköse mevcut Belediye Başkanını ise eleştirdi. Bir restaurantta düzenlenen toplantıya ilçe Başkanı Ali Eren Bingöl, CHP ilçe yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda partilinin yanı sıra vatandaş katıldı.
EN BÜYÜK DESTEK AİLESİNDEN
Bir süre önce İBB’deki görevinden  istifa ederek Tuzla Belediye Başkanlığı için yola çıkan CHP’li Akköse’ye ailesi de yalnız bırakmadı. Eşi, anne ve babasının da katıldığı toplantıda duygusal anlarda yaşandı. Akköse’nin hedeflerinin ve hayatının anlatıldığı sinevizyon gösterisinin de yapıldığı toplantıda, Bülent Akköse’nin eşi Bihter Akköse’de eşini anlattı.
“TUZLA’YI KAZANACAĞIZ”
CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Eren Bingöl ise konuşmasında ilçeyi CHP’li Belediyesine kavuşturacaklarını söyledi. Cumhurbaşkanlığının 2 turunda da Tuzla’da birinci parti olarak çıktıklarının altını çizen Bingöl, 18 yaşından beri CHP üyesi olduğunun altını çizerek, “4 yıl boyunca tüm mahalleleri sokak sokak gezdik. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçemizin koku ve imar problemlerini çözüme kavuşturduk. İBB ilçemizde CHP döneminde inanılmaz yatırımlar gerçekleştirdi. Bütçe üretemediği için Belediyesi’nin arsalarını satan bu yönetimden kurtulacağız. Arsa satmayan, güçlü bütçe ile güçlü sosyal demokrat belediyeciliği Tuzla’ya 2024 seçimlerinde kazandıracağız. Tuzla’da 31 Mart akşamı tarih yazacağız” dedi.

TUZLA’YA HİZMET BÜYÜK HAYALİM
En büyük hayalinin Tuzla’ya Belediye Başkanı olarak hizmet etmek istediğini dile getiren CHP’li Akköse, kendisinin henüz 14 yaşında iken yanlış uygulamaların farkına vardığını ve bunun da hayatında derin izler bıraktığını söyledi.  Gördüğü yanlış uygulamaların kendisinin siyasete girmesi ve Belediye Başkanlığı hayali için bir dönüm noktası olduğunun altını çizen Akköse, babasının elini öperek çıktığı kürsü de “Belediye Başkanı olarak  Tuzla’da adaletsiz düzeni değiştirmeye karar verdim. Bunun içinde siyaset bilimi eğitimi aldım. Belediyecilik konusunda büyük tecrübe edindim. İBB’de görev aldığım süre içinde yurt içi ve yurt dışındaki belediyeleri ziyaret ederek incelemelerde bulundum gittiğim yerlerin adeta röntgenini çektim.  Gerek belediyelerin gerekse şehirlerin yaşadığı sorunları görerek çözüm yolları üzerine kendimi geliştirdim” dedi.  Hayalindeki Tuzla için Belediye Başkanlığına talip olduğunu ve bunun içinde ilçe halkı ve partililerden destek isteyen Akköse, “Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, ay yıldızlı bayrağımıza ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine gönülden bağlı bir yönetim anlayışıyla ilerleyeceğini. 31 Mart günü, hayalimdeki adil, dirençli, tüm canlara saygılı, eşit istihdam olanaklarına sahip denizci Tuzla’yı hep birlikte hayata geçirmeye ve bu hayale ortak olmaya davet ediyorum”” dedi. Akköse’nin toplantısına çok sayıda görme özürlü vatandaşlarda katılarak kendisine destek verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ