Gazete Hakimiyet

“Birlik beraberliği sağlayacağım”

“Birlik beraberliği sağlayacağım”


27 Kasım Pazar günü Hasan Doğan Spor Salonunda yapılacak olan İYİ Parti Kartal ilçe teşkilatının kongresi öncesinde ilçe başkan adayları ortaya çıkmaya başladı. Mevcut başkan H. Dilruba Oğulcuklu’nun aday olmayacağını açıklamasının ardından dengelerin değiştiği İYİ Parti Kartal ilçe teşkilatında İnşaat Mühendisi Eren Soylu adaylığını açıklayan ilk isim oldu.
İlçe eski başkanlarından Fuat Onbaşılı ve yöneticilerinden Orhan Maraba’nın da destek verdiği Eren Soylu Titanic otelde basın toplantısı düzenledi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Soylu, İYİ Parti’nin ilçe yönetiminde daha önce görev yaptığını söyledi. Genel Başkan Meral Akşener’in kararlı, tutumlu ve dik duruşundan etkilenerek İYİ Parti’ye üye olduğunu kaydeden Soylu, “Genel Başkanımızın Türkiye için neler yapabileceği hakkında söyledikleri beni çok etkiledi. İYİ Parti’de aktif siyaset yapmalıyım diyerek, üye oldum. Hayatta olduğu gibi siyasi kariyerimde de ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde Türk milliyetçiliğinin gerektirdiği ahlakla bu yolda ilerliyorum”dedi.

PARTİYİ BİRLEŞTİRECEĞİM
İlçe Başkanlığına seçilmesi halinde parti içinde kırgın, küskün olanları bir araya getirerek birlik, beraberliği sağlayacağını dile getiren Soylu, “Bunun için taşın altına elimi değil, gövdemi koymak için adayım. Kongre sürecinde sadece delegelerimizle değil, tüm partililerimizle istişarelerde bulunacağım” dedi.    

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ