Gazete Hakimiyet

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, Sonar Araştırma Şirketi’nin anketinde, formdaki cevap tercihleri arasında Gelecek Partisi ve Ahmet Davutoğlu’nun yer almamasına dikkat çekerek “Karar da söz de milletindir. Gerçek anketler sokağın sesidir. Sokağın sesine ve gerçek anketlere bakmak isterseniz Sayın Ahmet Davutoğlu’nun ve Gelecek Partisi’nin saha çalışmalarını takip edebilirsiniz. Siyasi partilerin emeklerine ve sokağın takdirine saygı gösterilmesini istiyoruz” diye konuştu.
Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, Sonar Araştırma Şirketi’ni hedef alan bir açıklama yaptı. Şahin, yaptığı açıklamada elindeki Sonar Araştırma Şirketi’ne ait olduğunu söylediği anket formunu göstererek; formda sorulan sorulara verilen cevap tercihleri arasında Gelecek Partisi ve Ahmet Davutoğlu isimlerinin yer almadığını söyledi. İl Başkanı Şahin’in yaptığı açıklamanın sosyal medyada da hızlıca yayıldığı görüldü.

‘BİR ERDOĞAN VAR, BİR DE DAVUTOĞLU’

İl başkanı İsa Mesih Şahin açıklamasında şunları söyledi: “Şu anda yaşayan genel başkanlar arasında ülkeyi yönetmiş iki isim var. Birisi Sayın Erdoğan, diğeri Sayın Ahmet Davutoğlu. Bu gerçekliğe rağmen bütün liderleri tercihler arasına koyuyorsunuz, sayın Davutoğlu’nun ismini koymuyorsunuz. 1 Kasım seçimlerinde toplumun %50 sinin oyunu almış bir isim Ahmet Davutoğlu. Buna rağmen ismini yazmıyorsunuz. Sormak hakkımız; neden yazmıyorsunuz, neyden korkuyorsunuz?” Şahin açıklamasını “Ne yaparsanız yapın, biz bir tek şeye inanıyoruz. Karar da söz de milletindir. Gerçek anketler sokağın sesidir. Sokağın sesine ve gerçek anketlere bakmak isterseniz Sayın Ahmet Davutoğlu’nun ve Gelecek Partisi’nin saha çalışmalarını takip edebilirsiniz. Konuyu kamuoyunun takdirine sunuyoruz.” diyerek tamamladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ