Gazete Hakimiyet

3. lig ikinci gurubun kilit takımlarından Kemerkent Bulvarspor konuk ettiği lider TPAO Batman Petrolspor’u 2-0 yenerek ligin kaderini değiştirdi.
Hasan DEMİR
3. Lig 2. Gurubun kritik maçlarından birini oluşturan Kemerkent Bulvarspor, Batman Petrol arasındaki karşılaşma da gülen taraf ev sahibi ekip oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sone ererken, ikinci yarıya Kartal temsilcisi ortaya koyduğu futbol ile damgasını vurdu. Furkan’ın kalesinde adeta devleştiği karşılaşmanın 46. Dakikasında Kemerkent Bulvarspor beklediği golü buldu. Samet’in geliştirdiği atakta Furkan’ı gördü. İki futbolcunun ver kaçında topu önünde bulan kaptan Ayberk şahane bir vuruşla meşin yuvarlağı Batman ağlarına gönderdi. 1-0 İkinci yarıya daha istekli başlayan Kemerkent Bulvarspor farkı ikiye çıkaran golü ise  76. Dakika da buldu. Bu dakika da Kağan sağ kanattan kontratak geliştirdi. Yerden Yiğit’e aktardığı topu bu futbolcu üç dakika önce maça giren Furkan ile buluşturdu. Furkan’ın az ilerleyerek vurduğu top ikinci kez Batman ağlarını havalandırdı. 2-0
HAKEM YARALANDI
Golden hemen sonra gol çizgisini göstermek için ters bir hareket gerçekleştiren karşılaşmanın orta hakemi Ankara bölgesinden Demokrat Özgür Güneş sakatlandı. Dakikalarda süren tedavisinin ardından maça devam edememesi üzerine yerine 4. Hakem Bekir Taşöz geçti. Bulvarspor’un bulduğu ikinci golden sonra sinirlerine hakim olamayan konuk Batman Petrol’den Akın Gürman, ikinci sarı karttan dolayı Kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.
10 Dakika uzayan maçta beklediği skoru bulamayan lider Batman Petrolspor’lu futbolcular sahadan 2/0 yenilgi ile ayrılmalarının ardından ise ev sahibi ekibin futbolcularına saldırmak istedi. Saha içinde dakikalarca süren gerginlikte konuk ekibin futbolcularına polis müdahale etti.
BAYRAM HAVASI YAŞANDI
Hakemin son düdüğü ile birlikte karşılaşmanın oynandığı Mimar Kubilay Köse stadı ise bayram havasına döndü. Ev sahibi ekip 2-0’lık galibiyetini sevinç gösterileriyle kutlandı. Kulüp yöneticilerinin de ortak olduğu sevinç gösterilerinde futbolcular teknik direktör Oktay Akgül’ü havaya fırlattı. Güzel futbolunun karşılığında bulduğu 2 golle haftayı üç puan ile kapatarak, lig de adeta şampiyonluk yolunda Batman Petrolspor’a büyük yara veren Kartal telmsilcisi önümüzdeki hafta ise deplasmanda Ergene Velimeşe ile karşılaşacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ