Gazete Hakimiyet

İYİ Parti Kartal ilçe başkan adayı ve Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yıldırım Ateş, kongrenin yapıldığı salonda yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kendisinin İYİ Partiye 5 yıl önce kurucu ilçe başkan yardımcılığı olarak katıldığını dile getiren Ateş, hedefinin Kartal’da birlik ve bütünlüğü sağlamak olduğunu dile getirdi.
Göreve gelmesi halinde partiden ayrılan ve istifa edenlerle yeniden görüşerek, İyilik hareketine kazandıracaklarını vurgulayan İlçe Başkan adayı İbrahim Yıldırım Ateş,önümüzdeki yıl yapılacak olan  seçimlere kadar Kartal’ı Anadolu Yakasında üye yapımında birinci yapmak olduğunu kaydetti. Alınacak kararları 66 yönetici ile birlikte alacaklarını vurgulayan Ateş, “Üç ayda bir teşkilat toplantılarıyla bütün üyeleri sürecin içine dahil edeceğiz. Biz Kartalı sokak sokak gezeceğiz. 20 mahallemizin sorunlarına hakimiz. Belediye başkan adayı ve meclis üyeliğine aday olacak arkadaşlara gezilerinde iyiler iktidara hazır dedirteceğiz” dedi.
Yapacakları icraatlarla Genel Başkan Meral Akşener’i Kartal’dan gururlandıracaklarının altını çizen Ateş, “Yerel seçimlerde kuracağımız sistemle tek bir oyun çalınmasına müsaade etmeyeceğiz. Dava arkadaşlarımız sadece burada rakibimiz, kongreden sonra kendilerini kucaklayacağız. Biz dava arkadaşlarımıza karşı kazanılmışları zafer olarak adlandıramayız”dedi. AK Partiyi de hedef alan Ateş konuşmasında “Hedefimiz AKP’yi iktidardan göndermek, genel başkanımızı başbakan yapmaktır.
Genel başkanımızın hareketini Kartalda en iyi anlatacağız. Biz üzerimize kilitlenen kapıları kırarak, önümüze çekilen tel örgüleri kaldırarak geldik. Elektriklerimizi kestiklerinde gözlerimizle aydınlattığımız salonlardan geldik. İktidar yolu Kartal’dan başlaşacak, genel başkanın yaktığı ateş Kartal’dan harlanacaktır. Kartalın her sokağında iyilik hareketini konuşturacağız”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ