Gazete Hakimiyet

Kongre salonunda konuştu

Kongre salonunda konuştu

İYİ Parti Kartal ilçe kongresi Hasan Doğan Spor kompleksinde başladı. Gergin bir havada başlayan kongreye parti üyeleri alınmadı. Sadece davetliler ile delegelerin alındığı kongre salonunda tribünlerin boş kalması ise seçimlere az bir süre kala İYİ Parti’ye yakışmadı. Gazetecilerin de milletvekili Ahmet Çelik’in devreye girmesiyle alındığı salonda ilçe başkan adayları konuşmalarını gerçekleştirdi. İlçe başkan adaylarından Eren Soylu, yaptığı konuşmasında ince mesajlar verdi. İsim vermeden ilçe başkanı H. Dilruba Oğulcuklu ve İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncuyu da hedef alan Soylu, yapılan kongrenin sıradan bir seçim olmadığının altını çizdi.
İlçe yönetimi tarafından partililerin alınmadığı salonda sadece misafir ve delegelere konuşan iyi parti adayı Eren soylu,  kendisinin Kartal sevdalısı olduğunu dile getirdi. 5 yıldır İYİ Partiyi iktidara getirmek için and içmiş neferlerinden biri olduğunu vurgulayan Soylu, vatanı için var olan Atatürk’ün gösterdiği hedefe iyi parti çatısı altında ilerlediğini kaydettiği konuşmasında “Bu seçim sıradan bir seçim değildir. Kartal için partimizin hasar almış omurgasının tamir edileceği, delege iradesinin sandığa yansıdığı bir seçimdir. partimizin kartal’da kaderini ve geleceğini şekillendirecek, şahsi menfaatleri tercih edenlerle iyiler arasında gerçekleşen bir seçimdir. Hak adalet diyenlerle hukuksuzluğu ezberleyenler arasındaki seçimdir. Kartalı birleştirme ve ayaklar altına alınmış bir çok değeri yükseltme seçimidir. Rayından çıkmış Kartal iyi partinin tekrar iktidar hedefine oturtma seçimidir.  Zafer Adalet ve demokrasiye inanların olacaktır” dedi. Kendilerinin siyasetin kirli dehlizlerini deşmediklerini ifade eden Soylu, “Biz halktan geldik. Bizi kimse ezemez. Çıkar kavgası için değil, tek adam rejimliğine dik durmak için buradayız. Sandıkla gelen sandıkla göndeririz. Hukuk talep eder, kanunsuz olmayız. Birilerinin emeklerini birilerinin çıkarları için çaldırtmayız”diye konuştu.  
Göreve seçilmeleri halinde yapacakları projeler hakkında da bilgi veren Soylu, öncelikle sandık güvenliğini sağlamak ve Meral Akşener’i hükümetin başına taşımak olduğunu kaydederek “Partimiz Genel başkanımız Meral Akşener liderliğinde toplumu vicdani karşılığı bulan bir partidir. Atatürk’ün evlatları cesur evlaları olarak yola çıktığımız bu yolda görev verilirse, bize gelemeyen Kartallıların biz ayağına gideceğiz. 500 metrekarelik ilçe binamız olacak. Kartalın ihtiyaçlı ailelerine düzenli yardım ve öğrencilere burs verilecek. 4 sabit bölge başkanlığı tahsis edilecek. Gençlerimizin kariyerlerine ve iş bulmalarına yardımcı olacağız”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ