Gazete Hakimiyet

15 OCAKTA BAŞLIYOR

15 OCAKTA BAŞLIYOR

Devre arasında 10 günlük Antalya kampına giden ve Kartal’a dönen 3. lig 2. gurup temsilcisi Bulvarspor ikinci yarıya hazır. 15 Ocak’ta Ayvalık Belediyespor ile oynayacağı ikinci yarının ilk maçına hazırlanan Kırmızı Beyazlı ekibin basın sözcüsü Korkut Nadir, “Çok iyi çalıştık. İkinci devrede çok daha iyi bir Bulvarspor izlettireceğiz” dedi
TRANSFERLER GERÇEKLEŞTİ
TFF 3’üncü Lig 2’inci Grup’ta devre arasını Kartal’da ve ardından da Antalya kampında geçiren Bulvarspor hafta sonunda oynanılacak olan Ayvalık Belediyespor maçı hazırlılarını Mimar Kubilay Köse stadında sürdürüyor. Kırmızı Beyazlılar,  ara transfer döneminde Mazıdağı Fosfatspor’dan İlyas Aksu, Ankara Keçiörengücü’nden Mirza Aral, Sultanbeyli Belediye Spor Kulübünden Ertuğrul Çamlıbel, Bursa Doğugücünden Recep Ergin, ile imza attı. Alt liglerde de başarılı bir grafik çizen Bulvarspor U-18 takımında oynayan Utku Özcan ile Efe Yıldız’ı da A takım kadrosuna dahil edildi. 

“EKSİKLERİMİZİ TAMAMLADIK”
10 günlük Antalya kampında çok iyi bir hazırlık dönemi geçirerek, ilçeye döndüklerini dile getiren Basın Sözcüsü Korkut Nadir, “İkinci yarı hazırlıklarımız kapsamında Antalya’da Kocaelispor ile hazırlık maçı  yaptık. 2-0 mağlup ettiğimiz bu karşılaşma da ve antrenmanlarımızda gördüğümüz eksiklerimizi giderdik. Teknik heyetimizin raporları doğrultusunda gerekli bölgelere takviyeler yapılarak, takımımızın gücüne güç kattık. Takımımıza yeni katılan futbolcularımız çabuk uyum sağladı. Hepsinin katkısının büyük olacağına inanıyoruz” dedi.

“HEDEFİMİZ BELLİ”
İkinci yarıda telafisi mümkün olmayan maçlar oynayacaklarını dile getiren Nadir, “Hedefimiz belli. Tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Sezonu yara almadan kayıpsız kapatmak istiyoruz. Bu gurubun Play-Off yolunda en büyük favorilerinden biriyiz ve şansımız sürüyor. Sahada rakibinden daha çok koşturan, daha çok mücadele eden ve topa çok daha sahip olacak bir Bulvarsporu taraftarlarımız izleyecekler. Bu nedenle hafta sonunda oynayacağımız Ayvalık Belediyespor maçına tüm Kartallı sporseverlerinde vereceği destekle galibiyet sevincini yaşatmak istiyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ