Gazete Hakimiyet


Okullarda hayat boyu öğrenme Spor Kulübü Federasyonunu ile Kartal Belediyesi işbirliği ile organize edilen tavla turnuvası gerçekleştirildi.
Belediyeye ait Mehmet Ali Büklü tesislerinde gerçekleştirilen Tavla Turnuvasında 200 kişi şampiyon olabilmek için mücadele etti. Sporcular ve aileleri güzel bir gün geçirirken renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmaya katılanlar, şampiyonluk mücadelesi verirken, kürsüye birinci olarak Nahit Sorgüven çıktı. İkinciliği Bülent Elmas,  üçüncülüğü ise Erdal Şahin kazandı. Turnuva da birinci olan Nahit Sorgüven’e 1.500 TL. ikinciye 1.000 TL, üçüncüye ise 500.00 TL verildi.

Okullarda Hayat Boyu Öğrenme Spor Kulübü Federasyonunu İstanbul İl Başkanı Aydın Kaya, “Federasyonumuzun ve Kartal Belediyesi iş birliğiyle yaptığımız turnuvada başarılı olan oyuncularımızı tebrik ediyorum. Federasyon olarak bu tür İstanbul’un değişik semtlerinde gerçekleştireceğimiz organizasyonlarla halkımız arasında dostluğu, paylaşmayı, arkadaşlığı, özgüveni kazandırma çabalarımız devam edecektir. “dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ