Gazete Hakimiyet

İKİ AYRI ANMA TÖRENİ

İKİ AYRI ANMA TÖRENİ
BELEDİYE BAŞKANI GÖKHAN YÜKSEL, DAĞLAR’IN MEZARINDA DUA EDERKEN HİZMETLERİ İÇİNDE TEŞEKKÜR ETTİ
AK PARTİ’DE DAĞLAR İÇİN ANMA TÖRENİ DÜZENLEDİ

İki yıl önce yakalandığı amansız hastalıktan dolayı yaşamını yitiren Kartal eski Belediye Başkanı Arif Dağlar, Kartal Belediyesi ve AK Parti ilçe teşkilatının düzenlediği ayrı törenlerla anıldı.
2004-2009 yılları arasında Kartal Belediye Başkanlığı yapan Arif Dağlar, amansız bir hastalığın pençesinden kurtarılamayarak iki yıl önce hayatını kaybetti.
İKİ AYRI TÖREN
AK Partili eski Başkan Arif Dağlar için ilk tören sabah Kartal Belediyesi tarafından düzenlendi.  Belediyenin düzenlediği anma töreninde AK Partili Belediye Meclis Üyesi Mahmut Yazıcı temsil ederken, merhumun kardeşi Ahmet Dağlar, yeğeni Dr. Mahmut Mert Dağlar ve ailesinin de katıldığı anma töreninde, Başkan Gökhan Yüksel, siyaseten farklı kulvarlarda olsalar da merhum mevkidaşına Kartal’a ve Kartal halkına katmış olduğu hizmetlerden dolayı andıklarını dile getirdi. Merhum Başkan Arif Dağlar ile komşulukta yaptığını dile getiren Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Kartal’a kattıkları için kendisine teşekkür ediyoruz. Her şey siyaset değil, her şey rekabet değil. Bu anlamda sevgili komşuma Allahtan rahmet, ailesine sabırlar ve Kartal halkına baş sağlığı diliyorum”dedi.
AK PARTİDEN TÖREN
AK Partiden Belediye Başkanlığı yapan Dağlar için ilçe teşkilatı da  Soğanlık Mezarlığındaki kabri başında anma programı organize etti. İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partinin katıldığı etkinlikte, Kur-anı kerim okunurken dualar yapıldı.  
İlçe Başkanı Taşyürek, “Bizim medeniyet idrakimizde, herkesin faydalandığı ve varlığı devam ettiği müddetçe sevabı da devam eden hayırlar sadaka-i cariye diye tarif edilmiştir ve bu hayırları yapanların amel defterlerinin kapanmayacağı müjdelenmiştir. Merhum Arif Dağlar ağabeyimiz de, Kartal’a kazandırdığı eserlerle, ilkeleriyle, duruşuyla, dava adamlığıyla her daim ve inşallah kıymete kadar hayırla yad edilecektir. Ben bugün bunlardan sadece bir tanesini tarihe not düşmek üzere hatırlatmak istiyorum. Bugün maalesef Kartal’ı çöküntü alanına çeviren ve hiçbir problemini çözemeyen sözde belediyelere inat, Arif Dağlar Başkanımız, 2008 yılında, herkesin gıptayla baktığı Kartal’la ilgili projelerini, ülkemizin sınırlarını bile aşarak Birleşmiş Milletler gündemine taşımış, “Bilişim Çağında Sürdürülebilir Kentleşme Forumunda dünyanın en büyük kentsel dönüşüm çalışmasını ve Kartalite Projesini anlatmıştı. Bugün Kartal’ı yönetenleri, Arif Dağlar Başkanımızın vizyoner bakışından, görev adamlığından ve çalışkanlığından ders çıkarmaya davet ediyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ