Gazete Hakimiyet

STAT: Mimar Kubilay Köse
Hakemler: ERKAN TELLİOĞLU, EBRU ÇELİK, FATİH BULUT
STAT: Mimar Kubilay Köse
Hakemler: ERKAN TELLİOĞLU, EBRU ÇELİK, FATİH BULUT
Marmara Karayolları: Muhammed, Koray, Oğuzhan, Fethullah, Berk, İlkham, Boran (ORUÇ), Miraç (NAZIM), Kadir (MUSTAFA)  Furkan, Ali Enes (BERKAY)İst. Esenler Tokat:  Cumhur,  Yusuf, Musa ( ONUR ), Alparslan, Berkay, Volkan (BARIŞ), Düzgün, İbrahim (EMRE), Berat (YASİN ), Oğuz, Murat
Goller: Dk 48 Kadir, Dk 90 Berkay
MARMARA  KAZANDI
Süper Amatör Küme’de Kartal temsilcisi Marmara Karayolları konuk ettiği İstanbul Esenler Tokatsporu ikinci yarıda attığı iki golle yenerek üç puanın sahibi oldu.
Oyuna baskın başlamasına rağmen ilk yarıda yüzde yüzlük gollük pozisyonları değerlendiremedi.  İlk tehlikeli atağını 9. dakika da geliştiren ev sahibi ekipten Ali Enes’in ceza sahası içindeki vuruşu kaleciden döndü. Oluşan karambol de konuk İstanbul Esenler Tokatsporlu futbolcular topu uzaklaştırırken, topun elle oynandığı yönündeki Marmara Karayolları oyuncularının itirazı penaltı getirmedi. Konuk ekip 14. dakika da Berkay ile elde ettiği pozisyonu gole çeviremezken, 21. dakika da ev sahibi ekipten Kadir kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen topu dışarıya vurdu. 24. dakika da korner atışı kullanan Turuncu Siyahlı Marmara Karayolları ekibinin futbolcuları gelen ortada kale önünde anlaşamamaları nedeniyle boş boş kaleye topu gönderemediler.  Karşılıklı ataklarda her iki takım da sonuca gidemezken ilk yarı 0-0 berabere bitti.
İKİNCİ YARI İKİ GOL
Marmara Karayolları ekibi ikinci yarıya golle başladı. 47. dakika da Kadir topla sağ kanattan rakip ceza sahasına daldı. Defansı geçen Kadir, meşin yuvarlığı kaleci Cumhur’un altından ağlarla buluşturdu. 30. dakika da Boranın ser şutunu kaleci Cumhur son anda tokatlayarak gole izin vermezken, ev sahibi ekip Berkay ile üç puanı kazandıran ikinci golü kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ