Gazete Hakimiyet

Kartal’da bazı esnaflar millet ittifakı ortaklarından İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ile Kartal ilçe Başkanı Dilruba Oğulcuklu’ya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan dert yandılar. İBB yönetimini İYİ Partililere şikayet eden esnaflar, 3 yıldır kendilerine zulüm yapıldığını öne sürerek isyan ettiler.
Altılı Masa’nın önemli partilerinden İYİ Partili yöneticiler dert dinlemek için geldikleri Kartal’da esnafların İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili isyanlarıyla karşılaştılar. Esnaflar İBB yönetimini İYİ Partililere şikayet ederken, 22 yıllık AKP döneminde yaşamadıkları zulümleri peşinden koştukları İmamoğlu döneminde 3 yıldır yaşadıklarını vurguladılar. İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ve Kartal İlçe Başkanı Dilruba Oğulcuklu’yu cafe’de gören bir esnaf yanlarına gelerek İBB ile ilgili olarak eleştiri ve şikayetlerini dile getirdi.

BİR DEĞİL İKİ DEĞİL…
Daha sonra İYİ Partili heyet Ankara Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ettiler. Burada yoldan geçen vatandaşların da büyük sevgi gösterileriyle karşılaşan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ve Kartal İlçe Başkanı Dilruba Oğulcuklu’nın önüne Abdullah Güneyli isimli bir esnaf geçti. Kendisinin Kartal ve Pendik’te esnaflık yaptığını vurgulayan  Güneyli söylemleriyle İYİ Partilileri şoke etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu şikayet eden esnaf Abdullah Güneyli, “Biz her iki seçimde de Millet ittifakı adayı Ekrem İmamoğlu’nun kazanması için gece gündüz mücadele ettik. Esnaflar olarak kendisine destek verdik. Ancak kendisi koltuğa oturur oturmaz, esnaflara zulüm etmeye başladı. Özellikle Anadolu Yakası Zabıta müdürlüğü aracılığıyla Ekrem başkan bizlere zulüm ediyor. İşyerleri mühürleniyor. Anadolu yakasında mühürlenmedik, kapatılmadık fabrika, atölye, işyeri kalmadı. Bizi kendisine destek verdiğimiz için cezalandırıyor. Daha önceleri AKP döneminde CHP’li Kartal’a iş yaptırmıyor diyerek kızıyorduk, ancak şimdi değişen bir şey yok. Esnaf olarak bizler pandemi sürecinden çıktık, ancak bu kez de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu zulmüyle karşı karşıya kaldık. Esnaflar olarak bizler perişanız. Son üç yılda Ekrem İmamoğlu döneminde gördüğümüz zulmü ve eziyeti İBB’nin 22 yıllık AKP döneminden görmedik”dedi. Abdullah Güneyli isimli esnafın şikayeti üzerine İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ise zor anlar yaşadı. İBB yönetimi ile görüşerek yaşanılan sorunların çözülmesi sözü de veren Poyraz, “İBB Başkanı ile görüşeceğim” dedi.  


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ