Gazete Hakimiyet

Yarın Konyayı ağırlayacak

Yarın Konyayı ağırlayacak

4 Eylül’de deplasmanda Ayvalık Belediyespor ile lige başlayacak olan Kartal Bulvarspor, Afyon’da kampa girdi. Dün sabah Kartal’dan Afyon’a hareket eden Kırmızı Beyazlılar, akşam saatlerinde antrenmanlarına başladı. 28 futbolcu kafilesi ile Afyon’a giden Kartal temsilcisi Bulvarspor’un kampı 10 gün sürecek.

Yeni sezon hazırlıklarının birinci etabını sil baştan yenilediği kendi tesislerinde sürdüren Kartal Bulvarspor, ikinci etap çalışmalarını Afyon’da kampa girdiği bir otel’de Teknik Direktör Atakan Çağlayan yönetiminde başladı. Çalışmalarını 10 Ağustos’a kadar burada sürdürecek olan Kırmızı Beyazlı ekip, burada bulunan ve kamp yapan başka takımlarla hazırlık maçları da yapacak. Basın Sözcüsü Korkut Nadir, “28 kişilik futbolcu kafilemiz ve teknik heyetimiz ile girdiğimiz kampımızda takımımız lige hazır hale gelecek. Takımımız yarın (12 Ağustos Cuma Saat 18.00’de) 1922 Konyaspor ile ilk hazırlık maçını yapacak. İki veya üç hazırlık maçı daha yapmayı planlıyoruz” dedi.

Yapılan ilk antrenmana kamp kadrosunda yer alan tüm futbolcular katıldı. Kadroda bulunan kalecilerin ayrı çalıştığı ilk idmanda futbolcular, koşu, ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması ve iki gurup halinde dar alanda taktik oyunlar üzerinde çalışma yaptı. Teknik Direktör Atakan Çağlayan, “Buradan İstanbul’a her yönüyle hazır bir takım olarak döneceğiz. Takımın iskelet kadrosu da belli olacak. Hedefimiz 4 Eylül’de yapacağımız 3. ligin ilk maçında Ayvalık Belediyespor karşısında galibiyet elde etmektir. Güzel bir futbolla lige üç puanla başlamak istiyoruz” dedi. Kampta yapılan ilk idmanda futbolcuların azmi ve istekli olmaları teknik heyeti sevindirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ