Gazete Hakimiyet

TRİBÜN SİZİ BEKLİYOR

TRİBÜN SİZİ BEKLİYOR

Bulvarspor Teknik Direktörü Atakan Çağlayan, Kırıkkale Büyük Anadolu maçının kendi sahalarında oynayacakları ligin kritik maçlarından biri olduğunu belirterek, “En büyük gücümüzün taraftar olmasını istiyoruz. Kartallıların tribünleri doldurarak takıma destek vermeye çağırıyorum” dedi.


Geçtiğimiz hafta ligin ilk maçında deplasmanda 90. dakika da hakem Tayfun Sarı’nın tartışmalı verdiği penaltı sonrasında Ayvalıkgücü Belediyespor’a 3-2 mağlup olan Kartal ekibi Bulvarspor bu hafta sonunda kendi sahasında Kırıkkale Büyük Anadoluspor’u ağırlayacak.
İlk kez 3.ligde kendi sahasında seyircisiyle buluşmaya hazırlanan Kırmızı Beyazlılar, maçın oynanılacağı Mimar Kubilay Stadında antrenmanlarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Sebahattin Karaer, yönetim kurulu üyeleri Koray Güçlü, Umut Doğan, Davut Yılmaz ve Murat Gülfırat’ın da izlediği çift kale maçı gerçekleştirildi. Kırmızı Beyazlı ekibin performansı teknik heyetin yüzünü güldürdü. Teknik Direktör Atakan Çağlayan, tam kadro olarak hazırlıklarını Cumartesi gününe kadar sürdüreceklerini ve eksiklerinin bulunmadığını söyledi.  

“TRİBÜN DESTEĞİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”
Bu maçın kendileri açısından öneminin büyük olduğunu dile getiren Teknik Direktör Atakan Çağlayan, pazar günü saat 16.30’da oynayacakları karşılaşma için Kartallıları tribüne davet etti. Maçın kendileri açısından heyecanın büyük olduğunu kaydeden Çağlayan, “Kartal’ı 3. ligde en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Maçlar stadı dolduran taraftarla güzelleşiyor. Dolu tribünler karşısında bir oyuncunun neler yaşadığını, hangi psikoloji altında mücadele ettiğini çok iyi biliyorum. Bu yüzden bu takım taraftarlarıyla başarıya ulaşacaktır. Çünkü taraftar desteği olmadan başarının gelmesi mümkün değil. ”dedi. Maçın taraftar ile kazanıldığını kaydeden Çağlayan, ilk kez kendi sahalarında oynayacakları maç için Kartallılardan destek almak istediklerini yenileyerek “Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçta Kartallıları tribünlere bizi destek vermeye davet ediyorum. Spor taraftarla güzelleşiyor. Bizi izlemeye ve destek vermeye gelecek olan Kartallılara zevk alabilecekleri bir maç izlemeleri için son ana kadar hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz kendi taraftarımızla hem puanla hem de galibiyet sevincini birlikte yaşamak istiyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ