Gazete Hakimiyet

SOĞUK HAVA’DA ÜSTÜN PERFORMANS

SOĞUK HAVA’DA ÜSTÜN PERFORMANS

Geçtiğimiz haftayı BAY olarak geçiren 3. ligin Kartal temsilcisi Bulvarspor, hafta sonunda oynayacağı Amberçay Eynesil belediyespor maçına hazırlanıyor.
TFF 3. lig 2. grubun 16. haftasında Kartal Bulvarspor ilk yarının son deplasman maçı için hazırlıklarını başladı. 11 Aralık Pazar günü Giresun deplasmanında Amberçay Eynesil Belediyespora konuk olacak olan Kırmızı Beyazlı ekip Teknik Direktör Erol Kapusuz yönetiminde antrenmanlara başladı. Mimar Kubilay Köse stadında futbolcular antrenmana ısınmayla başladı. Kondisyon çalışmanın ardından soğuk havaya rağmen Kırmızı Beyazlı futbolcular, sahada iki gruba ayrılarak top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmaların yanı sıra savunma ve hücum çalışmasıyla sona erdi.

HER MAÇIMIZ HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR
Antremanı baştan sonuna kadar izleyen Futbol Şube Sorumlusu Koray Küçük, her maçın kendileri açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Puan durumunda maç fazlalığı nedeniyle 21 puanla  7. sıra da bulunan Ambercay Eynesil Belediyespor maçı öncesinde takımın antrenman ortaya koyduğu azmin kendilerini memnun ettiğini ifade eden Küçük, “Soğuk havaların takımlara getirdiği dezajantajları bizde yaşıyoruz. Ancak elbette Giresun deplasmanına üç puan için gideceğiz. Üstün oynayarak 3 puan için mücadele edeceğiz. Zor geçecek her maçta futbolcu arkadaşlarımıza güveniyorum. Bu maçı alarak ligin ilk yarısının son maçı öncesinde çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Kartal halkının üzerimize yüklediği bu görevin hem biz hem de futbolcularımız farkında. Bu deplasmanda da ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Öncelikle dostluğun kazanmasını istiyoruz” diye konuştu.  

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ