Gazete Hakimiyet

SEÇİM PAZAR GÜNÜ

SEÇİM PAZAR GÜNÜ
Pazar günü yapılacak olan kongre öncesinde başkan adayı Rıfat Yıldız ve yönetimi Bosna Sancak derneğini ziyaret ettiler.

Pendik’in en köklü takımlarından olan Balkan Yeşilbağlar spor Pazar günü genel kurula gidiyor. Seçimin yapılacağı genel kurul toplantısı öncesinde Rıfat Yıldız kulüp başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Aday yönetim kurulu listesi hazırlayan Rıfat Yıldız, oy kullanacak kulüp üyelerinden destek istedi. Adaylığını bölge halkının ve taraftarlarının istediğini belirten Balkan Yeşilbağlar spor başkan adayı Rıfat Yıldız, “Toplumsal erozyonun yaşandığı ülkemizde ,her alanda olduğu  gibi mahallemiz de nasibini almış olup, saygı ve sevginin azaldığı, gruplaşmaların arttığı,karşı  fikir belirtmenin imkansız olduğu bir hal almış; dernekler,kulüpler ve yerel yönetimler ile çatışmalar yaşanmış iken sessiz kalmamız beklenemezdi” dedi.
Kulüp yönetimine talip olurken, şeffaflığı, hesap veren ve kimseyi dışlamayan bir yönetimi kavuşturacaklarını dile getiren Yıldız, “Gruplaşmayan, hakkımızı sonuna kadar kovalayan, ayrıca yerel yönetimle ilişkilerimizi daima güçlü tutarak, tüm spor branşlarını kulübün çatısı altında toplama hedefi olan,“ben değil biz yaptık” diyebilen bir yönetim sergileyeceğimize söz veriyoruz. Amacımız, kulübümüzü ticarileştirmek değil; çocuklarımıza, gençlerimize  spor yaptırmak, spor okullarından alınacak aidatı minimum tutmak, geleceğin sporcularını yetiştirmek olacaktır” dedi. Uzun yıllardır spora hizmet eden Rıfat Yıldız’ın listesinde;  Muammer ŞENGÜL, Remzi  RAMADANOĞLU, Erkan ŞÜKRÜOĞULLARI, Nihat BAYRAKTAR, Erol ADEMOĞLU, Hayriye UYANIK, Zaim HAZIROĞLU, Rafet BAHTİYAROĞLU, Sercan İLKİZ, Burak YILMAZ ile Yenal AYŞAN, Zafer BAYDENİZ, Çetin ARIKAN, Selami HAMZAOĞLU, Saffet NUR, Sedat BAHTİYAROĞLU, Ramiz ADEMOĞLU, Oktay BAYRAKTAR, Cenk VATANSEVER, Süleyman DEMİR, Suat BAYRAKTAR bulunuyor. Denetleme kurulunda Hidayet KAPLAN, Kadir  GÜÇ, Salih BAŞ ile birlikte Edin İLKİZ, Osman KARTAL, Esat ERYÜZ yer aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ