Gazete Hakimiyet

Protokol stadın yolunu buldu

Protokol stadın yolunu buldu

Geçtiğimiz sezon BAL’dan 3. lige çıkarak tarih yazan Kınay Bulvarspor kendi sahasındaki ligin son maçını kazanarak taraftarına veda etti. Eynesil Belediyespor’u konuk eden Kırmızı Beyazlılar iki golle üç puanı hanesine yazdırdı.
Lige çıktığı günden beri her kesin Bölgesel Amatör ligine düşer gözüyle baktığı Kınay Bulvarspor, “dosta düşmana karşı” ligi orta sıralarda tamamlıyor. Geçtiğimiz haftayı BAY takım olarak geçiren ve Erol Kapusuz’un istifasının ardın alt yapı sorumlusu Dündar Denizhan’ın göreve getirildiği Kınay Bulvarspor, bu sezon kendi saha ve seyircisine veda etti. Eynesil Belediyespor’u konuk eden Kırmızı Beyazlılar karşılaşmayı Doğukan’ın 26 ve 45. dakikalarda attığı iki golle kazandı.

MİNİKLERDEN DESTEK
Kınay Bulvarspor Eynesil Belediyespor maçında küçük taraftarları da büyük destek verdi. Öğretmenleri nezaretinde stadyuma gelen Şehit Şükrü Bayrakçı ilköğretim okulu maç boyunca Kınay Bulvarsporlu futbolculara tezahüratları ile destek oldular.  

SEÇİM NELERE KADİR!
Kınay Bulvarspor’un bu maçında ise ilkler yaşandı. İlçe protokolü için sezon başından beri ayrılan kırmızı koltukları ilk kez boş kalmadı. Sezonun ilk maçını izlemeye gelen Kaymakamı Abdullah Demir, bir de Kınay Bulvarspor’un kendi sahasında oynadığı son maçı izleyerek sezonu kapattı. Öte yandan kulübe hiçbir maddi ve manevi destek vermeyen CHP’li Kartal Belediyesi de 28 Mayısta ikinci turu yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Mimar Kubilay Köse stadının yolunu hatırladı. Belediye Meclis Üyesi Umut Daştan Kınay Bulvarspor’un hemen her maçına gelirken, stadyum ilk kez Belediye Başkan Yardımcılarını ağırladı. Başkan Yardımcısı Oktay Aksu, ilk kez geldiği maçı basın tribününden izledi. Diğer Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar ise oğlunun stadyuma gelen öğrenciler arasında olması nedeniyle stada geldi. İki Belediye Başkan Yardımcısını görenler sporseverler, “Şimdiye kadar niye gelmediler. Seçim nelere kadir” dediler.



ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ