Gazete Hakimiyet

Parmak izlerinin sırrı

Parmak izlerinin sırrı

Parmak izlerimizin kişiliğimiz hakkında birçok bilgi verdiğini biliyor muydunuz? İşte çok konuşulup, tartışmalar yaratacak ve ilgi çekecek parmak izlerinin kişilik hakkında söylediklerine mutlaka kulak vermelisiniz. Bakalım sizin parmak izinizle kişiliğiniz uyuşuyor mu?
“Dermatoglif”, parmak izlerinin bilimsel olarak araştırılmasına verilen isimdir. Parmak izlerimizin kalıplarının kişiliklerimize ve alışkanlıklarımıza nasıl karşılık geldiğini öğrenmemize yardımcı olur. Aşağıdaki resimlere bir göz atın ve parmak izinizle birlikte gelen açıklamayı okuyun.


DÖNGÜLERİ OLAN BİR PARMAK İZİ

Bunun gibi döngülere sahip bir parmak izi, en yaygın modeldir. Sakin ve dengeli bir kişiliğe bağlıdır. Bunun gibi parmak izine sahip kişiler genellikle çok sempatiktir ve diğer insanlara yardım etmeye çalışırlar. Arkadaş edinmekte hızlıdırlar. Çok çalışkan olmalarına ve çok çalışmalarına rağmen nadiren inisiyatif alırlar. Bu kişiler için en önemli bilgi ve duygu kaynağı diğer insanlarla olan iletişimleridir. Duygusal olarak tahmin edilebilirler, açık bir kalbe sahipler ve genellikle sağlıkları iyi. Yine de, hastalandıklarında kendilerini çocuklar kadar hasta hissedebilirler.
Bu tür parmak izine sahip kişiler genellikle iyimserdir. İlgilenmedikleri sıkıcı işleri küçümsüyorlar. Döngüleri olan bir parmak iziniz varsa, güçlü bir hayal gücünüz var ya da onların rüya gibi gözleri var.

vingerafdruk2.jpg

EĞRİ ÇİZGİLERİ OLAN BİR PARMAK İZİ

Eğrileri olan parmak izleri olan insanlar enerjik ve kendinden emindir. Onlarla ilgili her şeye duydukları güveni fark edebilirsiniz; duruşları, yürüyüşleri, tavırları ve hareketleri. Bazen inatlaşırlar, çünkü nadiren fikirlerini değiştirebilir veya hatalarını kabul etmelerini sağlayabilirsiniz. Ayrıca, verdikleri her karar nihaidir. Bu insanlar tamamen pragmatik düşünmekle ilgili. Bazen kendilerini değişen çevreye adapte etmekte veya diğer insanların fikirlerini dinlemekte zorlanırlar. İzlenimleri çoğunlukla pratik faaliyetlerden kaynaklanır, ancak hedeflerine ulaşmak için genellikle başka insanları kullanmayı tercih ederler.Kavisli parmak izleri olan insanlar sinirli olabilir. Sanata ve müziğe hayranlık duyarlar ve etkileyici, hatta sanatsal bir beden diline sahiptirler. İşler zorlaştığında, kendilerini meşgul edecek bir şeyleri olmalı. Bu insanlardan yumuşaklık beklememelisiniz, ancak son derece sadıktırlar ve arkadaşlarını asla hayal kırıklığına uğratmazlar.

vingerprint3.jpg

DAİRELER OLAN BİR PARMAK İZİ

Daireli parmak izleri olan insanlar çabuk sinirlenir, ancak cimri değildir. Doğal olarak yeteneklidirler ve çevrelerine uyum sağlamaya hazırdırlar. Genellikle aynı anda birden fazla işi vardır ve ilgilerini kaybederlerse yarı yolda bırakırlar. Bu parmak izine sahip kişiler kırılmaz ve durdurulamaz bir kişiliğe sahiptir. Genellikle tahmin edilemezler ve gerçek duygu ve düşüncelerini gizleyecekler. Yalnızlık arama eğilimindedirler ve çok öz yansıtıcıdırlar. Kendilerinden memnun olmadıklarını ve etraflarındaki her şeyden ve herkesten şüphe duyduklarını sık sık fark edeceksiniz.

Kişilik tipleri soğukkanlıdır ve konuşma biçimleri oldukça ifadesiz, sessiz ve biraz yalnızdır. Bu insanlar doğuştan düşünürler ve genellikle programlamayı, hukuk derecelerini ve araştırmayı severler. Özetle: Karmaşık ve çok yönlü bir kişilikleri vardır ve genellikle kendilerini hafife alırlar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ