Gazete Hakimiyet

KENDİ HAYATLARIYLA DERS

KENDİ HAYATLARIYLA DERS

Farklı meslek gruplarında başarılı olan kadınlar, başarı ve hayat hikâyelerini yazarak başka kadınlara da örnek olacaklar. Tuzla Belediyesi tarafından kadın istihdamına destek vermek ve kadın istihdamının önemini anlatmak için başlatılan projede, başarılı kadınlar kendi hayatlarını anlatma fırsatı yakalayacaklar.
Tuzla Belediyesi, sorumlu belediyecilik anlayışı ile geliştirdiği projelerine bir yenisini daha ekliyor. Öğretmen, doktor, polis, hemşire, mühendis, çiftçi gibi farklı meslek gruplarında başarılı olan kadınlar, başarı ve hayat hikâyeleriniyazacaklar. Tuzla Belediyesi’nin Koronavirüs sürecinde hayata geçirdiği projelerinden olan yeni nesil eğitim platformu e-Hadi’nin internet sitesinebaşarı hikayelerini, nasıl başardıklarınıyazarak başka kadınlara da örnek olacaklar. Tuzla Belediyesi Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın destekleri ile hayat bulan projede kadın istihdamının desteklenmesi ve kadın istihdamının öneminin anlatılması hedefleniyor.
“BAŞARI HİKAYENİZ, BAŞKA KADINLARA ÖRNEK OLSUN”
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı; ” Kadın istihdamı bizim en fazla önem verdiğimiz konuların başında geliyor. Bu konuda çeşitli çalışmalar yaparak, Tuzlamızda kadın istihdamı konusunda başarılar sağladık,bunu karalılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Yine bu projelerden bir tanesi olan, başarılı kadınların hayat hikayelerini, başarılı olmak isteyen veya bir adım atmak için bir hikâyeye ihtiyacı olan tüm kadınlara ulaştırıyoruz. Farklı meslek gruplarında başarılı olan, kendi ayakları üzerinde duran kadınlarımız hikayelerini yazarak yeni hayata atılan kadınlarımıza örnek olacaklar. Buradan tüm kadınlara seslenmek istiyorum; gelin Tuzla Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezimize başvurun. Sizleri iş sahibi yapalım, sizler de kendi başarı hikayeniz ile başka kadınlara örnek olun” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ