Gazete Hakimiyet

Kartal’da futbol turnuvası

Kartal’da futbol turnuvası

Kartal Belediyesi ile Öz Balkan Gücü Spor’un birlikte düzenlediği, Bulgaristan ve Türkiye’den toplamda 6 futbol takımının katıldığı, Öz Balkan Gücü İstanbul U-12 Yaş Futbol Turnuvası’nda ilk düdük çaldı. Turnuvanın ilk karşılaşması, Kartal Karması ve Bulgaristan’dan gelen genç futbolculardan oluşan, Spartak Varna arasında oynandı.

Kartal Belediyesi Atalar Spor Kompleksi’nde gerçekleşen turnuvanın ilk karşılaşmasına, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Arda Savaş, Kartal Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Nasır Süleymanoğlu katıldı. Heyet, başlama vuruşundan önce genç futbolcularla bir araya gelerek fotoğraf çektirdi.

Kartal Karması, Spartak Varna’ya Karşı Gülen Taraf Oldu

Etkinliğin devamında, turnuvanın ilk müsabakası gerçekleştirildi. Kartal Karması ile Bulgaristan’dan gelen genç futbolculardan oluşan Spartak Varna’nın karşılaştığı müsabakanın galibi, 2-1’lik skorla Kartallı genç futbolcular oldu. Genç sporcular, 90 dakika boyunca kıyasıya mücadele etti.

Öte yandan, 6 futbol takımının katıldığı ‘Öz Balkan Gücü İstanbul U-12 Yaş Futbol Turnuvası’nın final karşılaşması, bugün oynanacak. Turnuvada şampiyon olan ve dereceye giren takım ile oyunculara ödüllerini, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel takdim edecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ